Libnet.ro
UNICEF

13:15

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

B1 B1,
EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO. continuă pe B1

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal organizat in Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Nationala de fotbal a Romaniei nu a mai invins Franta, prima sa adversara de la Euro 2016, de 44 de ani, iar bilantul meciurilor cu Les Bleus le este complet defavorabil jucatorilor nostri.

EURO 2016, cele 24 de echipe de start probabile

Iata mai josechipele de start probabile pe care cele 24 de echipe de la EURO 2016 le-ar putea alinia pe teren in primele meciuri jucate in grupele Campionatului European de Fotbal din Franta.

Interzis la difuzarea meciurilor de la Euro 2016 pe terase

Proprietarii de baruri si restaurante din Franta nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru difuzarea meciurilor, din motive de securitate,.

82 de posibili teroristi printre angajatii care trebuie sa asigure ordinea la Euro 2016

Serviciile secrete franceze au descoperit ca 82 din cele 3500 de persoane angajate pentru a asigura securitatea la Euro 2016, care se desfasoara de pe 10 iunie pana pe 10 iulie, figurau pe lista potentialilor teroristi.

Toate meciurile de la EURO 2016 vor fi LIVE TEXT pe onlinesport.ro

Toate partidele Campionatului European din Franta vor fi live text, minut cu minut, aici pe onlinesport. ro. Accesati acesta pagina pentru a vedea programul complet pe grupe al meciurilor.

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

ALERTA MAXIMA. EURO 2016: Un posibil atac armat la Paris, sinonim cu intreruperea competitiei

Cu doua zile inaintea startului Euro 2016, temerile organizatorilor cresc la gandul unor noi atentate teroriste, asa cum s-a intamplat in 13 noiembrie 2015.

Din motive de securitate, partidele de la EURO 2016 nu vor putea fi vizionate la terase in Franta

Meciurile de fotbal de la EURO 2016 nu vor putea fi vizionate la terasele barurilor din Franta, din motive de securitate, a declarat joi secretarul de stat francez pentru sport, Thierry Braillard, citat de portalul postului de radio Europe1, preluat de Agerpres.

MULTIMEDIA Romania la EURO 2016 - Cu ei defilam... Care sunt jucatorii nationalei in Franta, pe ce stadioane joaca Romania si cum stam la capitolul statistica

Romania porneste vineri in cea de-a cincea sa participare la un campionat european de fotbal. Meciul cu Franta de pe arena Stade de France va deschide un campionat asteptat de intreg batranul continent, iar nationala noastra va incerca sa rastoarne buturuga mare, chiar pe terenul echipei gazda. Cu un lot de 23 de jucatori, cu o medie de varsta de 28,3 ani si o valoare de piata cumulata de circa 56 milsioane de euro, reprezentativa Romaniei porneste in competitie cu una dintre cele mai slabe sanse, fiind cotata pe locul 21 din 24 de echipe participante. Vezi in detaliu care e lotul Romaniei, statistica noastra europeana si care sunt stadioanele pe care tricolorii vor juca meciurile grupele.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )