Libnet.ro
UNICEF

13:45

Relaxarea va fi mai mult in oras si in etape, cu masca

România Liberă România Liberă,
Relaxarea va fi mai mult in oras si in etape, cu masca

Presedintele Iohannis a precizat, dupa sedinta de marti de la Palatul Cotroceni, ca masurile de rela. continuă pe România Liberă

Mai mult de 100.000 de voluntari sanatosi si pacienti sunt inrolati in peste 250 de studii clinice

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER): Mai mult de 100. 000 de v.

Presedintele Iohannis, la Targu Mures: Din pacate, epidemia e intre noi si nu se arata in retragere. Sa nu dam cu piciorul, dupa 15 mai, la ce tot ce am realizat cu mari sacrificii in ultimele doua luni (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va vizita unitatea de suport medical COVID-19 din Targu Mures, sambata, unde va fi insotit de premierul Ludovic Orban si Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Ea a fost.

Sindicatul Europol: Un politist a fost zgariat de un bombardier cu HIV si hepatita I-am pulverizat in fata stalcita jumatate de tub de Armani din dotare, a avut efect mai mult la noi, decat la el

Sindicatul Europol a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text despre care spune ca a fost scris de un politist care ar fi fost zgariat, in timpul unei interventii din Sectorul 2, de un barbat infectat cu HIV si hepatita. Potrivit sursei citate, incidentul s-a intamplat atunci cand echipajul a vrut sa indeparteze din zona mai multi tineri care jucau tenis de picior: Nu aveam de gand sa dau amenzi, oricum se pare ca sunt inutile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )