Libnet.ro
UNICEF

13:00

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Adevărul Adevărul,
Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marti ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia in dosarul in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, iar ulterior sa revina la minister, subliniind ca trece prin cea mai grea perioada a vietii sale. continuă pe Adevărul

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a marturisit, marti, ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui si regreta ca a plecat de la conducerea ministerului in aceste conditii, spunand ca.

Fenechiu: Nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat marti ca trece prin cea mai grea perioada din viata sa si ca nu doreste nimanui sa treaca prin astfel de clipe, mai ales cand stie ca e absolut nevinovat, el aratand ca ii pare rau ca a plecat din minister, mai ales in urma unei condamnari, transmite Mediafax. Imi pare foarte rau ca am plecat de la minister. Imi pare foarte rau ca am plecat in conditiile in care am plecat, pentru ca situatia mea si politica, si familiala nu este cea .

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

PNL stabileste azi cine va prelua Ministerul Transporturilor, dupa de demisia lui Relu Fenechiu

Liberalii stabilesc astazi cine va prelua Ministerul Transporturilor, dupa de demisia lui Relu Fenechiu. Ovidiu Silaghi are cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de ministru, dupa ce, in primul guvern Ponta a.

Scrisoare din BURKINA FASO catre Relu Fenechiu.

Tara cu locuitori onorabili este traducerea aproximativa a numelui statului african Burkina Faso, invocat zilele trecute de ministrul condamnat al Transporturilor, dupa pronuntarea sentintei in cazul Transformatorul. Comparatia se dovedeste cat se poate de nepotrivita in cazul lui Relu Fenechiu. Daca pana acum am tacut, voi aduce si in public dovezile clare ca tot ceea ce mi se intampla este demn de Burkina Faso, a spus Fenechiu dupa ce a aflat ca Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a .

Ovidiu Silaghi, despre sefia de la Transporturi: Vom continua proiectele demarate de Relu Fenechiu

Ovidiu Silaghi, propunerea PNL pentru sefia Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ca va continua toate programele demarate de Relu Fenechiu si ca i se pare normal ca presedintele Romaniei sa.

Relu Fenechiu, intrebat daca proiectele pe care le-a inceput vor fi terminate: E greu. Cand o sa ma intorc!

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirma ca este greu ca toate proiectele incepute de el la minister sa fie finalizate. El a adaugat ca acestea vor fi finalizate in momentul in care se va.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu despre condamnarea lui Relu Fenechiu si cazul de santaj din curtea Antenelor lui Voiculescu

Grigore Cartianu discuta la Adevarul Live despre condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare a fostului ministru Relu Fenechiu si punerea sub invinuire a Cameliei Voiculescu in dosarul de santaj al Antena Group contra administratorului RCS-RDS.

LIVE VIDEO Grigore Cartianu, despre condamnarea lui Relu Fenechiu si cazul de santaj din curtea Antenelor

Grigore Cartianu discuta la Adevarul Live despre condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare a fostului ministru Relu Fenechiu si punerea sub invinuire a Cameliei Voiculescu in dosarul de santaj al Antena Group contra administratorului RCS-RDS.

Grigore Cartianu, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Faptul ca este o premiera arata ca avem un Guvern cu obrazul foarte gros

Grigore Cartianu a discutat la Adevarul Live despre condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare a fostului ministru Relu Fenechiu si punerea sub invinuire a Cameliei Voiculescu in dosarul de santaj al Antena Group contra administratorului RCS-RDS.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )