Libnet.ro
UNICEF

07:00

Remus Cernea a anuntat ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Remus Cernea a anuntat ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale

Remus Cernea a anuntat, miercuri seara, ca doreste sa candideze la prezidentiale din partea Partidului Verzilor, relateaza HotNews. Totodata, deputatul a anuntat ca isi propune ca verzii sa. continuă pe B1

Remus Cernea vrea sa fie presedinte.

Deputatul independent Remus Cernea a anuntat, miercuri seara, pe Vox Publica, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din partea Partidului Verzilor. Totodata, Cernea a mai spus ca isi propune ca verzii sa obtina si doua locuri in PE la viitoarele alegeri europarlamentare. Citeste si: Cernea vs. Zgonea. Razboi stilistic in Parlament Tinand cont de contextul actual care cere schimbari de substanta in ceea ce priveste modul de a face politica, de rezultatele obtinute in cei patru .

Remus Cernea, deputatul de Constanta, candideaza la Presedintia Romaniei

Remus Cernea, deputat de Constanta si lider al Partidul Verzilor, si-a anuntat in seara de miercuri, 6 noiembrie, intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2014.

Catalin Predoiu, desemnat candidatul la alegerile prezidentiale de democrat-liberalii din regiunea N-V

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest au votat, sambata, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, care a obtinut 77,31% din voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68 % din voturi, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )