Libnet.ro
UNICEF

09:01

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

E oficial: Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri pe pagina sa de Facebook ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucatoarea romana de tenis a indicat drept motiv al deciziei sale ingrijoarea fata de pericolul pe care il poate implica virusul Zika.

Simona Halep: Nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri seara, pe Facebook, ca nu va prticipa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza pericolului reprezentat de virusul Zika: Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la.

Simona Halep a capotat in fata virusului Zika. Ce vor face surorile Williams si celelalte jucatoare de top

Asa cum anuntase deja Ion Tiriac, Simona Halep, locul 5 WTA, a precizat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motiveaza decizia

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook.

Simona Halep a anuntat ca nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio: Am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. intr-un mesaj postat pe Facebook, aceasta a explicat ca nu poate ignora.

Romania va avea 104 sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio

104 sportivi romani s-au calificat la Jocurile Olimpice care au loc, in perioada 5 - 21 august, la Rio de Janeiro.

Impresionant! La 13 ani si 11 luni merge la Jocurile Olimpice. Ana Iulia Dascal, invitatie pentru concursul de inot de la Rio

Delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 5-21 august) a ajuns la 104 sportivi calificati, dupa rezultatele bune obtinute de atletele din stafeta 4x400 m si de.

O sportiva de numai 13 ani va fi mezina Romaniei la Jocurile Olimpice. Are 1,82 metri, poarta 44 si e poreclita Rechinul

Delegatia sportivilor romani care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio s-a marit spectaculos si a ajuns la 104.

Jocurile Olimpice: Andreea Mitu si Raluca Olaru vor juca la dublu la Rio!

O veste extraordinara a venit aseara de la Federatia Internationala de Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru au primit dreptul de a juca in proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )