Libnet.ro
UNICEF

00:07

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite. continuă pe Adevărul

Black Friday la cel.ro - lista completa cu produsele aflate la reducere. Multe laptopuri si Blackberry Z10

Reducerile de Black Friday au adus in oferta cel. ro numeroase laptopuri la preturi avantajoase, accesorii mai ieftine pentru gameri dar si televizoare si proiectoare.

Black Friday 2013: Flanco a vandut peste 10.000 de dispozitive mobile

Black Friday a fost de succes si printre magazinele traditionale. Flanco raporteza ca a avut, pana la ora 14. 00, 185 de mii de vizitatori si 53 de mii de produse au fost vandute. Vinerea neagra se extinde, de fapt, pana duminica in 82 de magazine din tara.

Black Friday 2013: lista magazinelor care iau startul vineri la sarbatoarea reducerilor

PayU Romania estimeaza ca anul acesta peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, din 22 noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane de euro.

Black Friday 2013: lista magazinelor care iau startul vineri la sarbatoarea reducerilor

PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, din 22 noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane de euro. Black Friday s-a.

Black Friday 2013: ce magazine participa VINERI la sarbatoarea reducerilor

Peste 20 de magazine importante participa astazi la sarbatoarea reducerilor, multe dintre ele extinzand perioada ofertelor pana la finalul lunii. Wall-Street. ro a realizat o lista cu cele mai importante magazine, in functie de industrii,.

Black Friday 2013: ce gasesti VINERI la sarbatoarea reducerilor

Peste 20 de magazine importante participa astazi la sarbatoarea reducerilor, multe dintre ele extinzand perioada ofertelor pana la finalul lunii. Wall-Street. ro a realizat o lista cu cele mai importante magazine, in functie de industrii,.

Veste BOMBA de Black Friday 2013: eMag vinde masini cu pana la 12.000 euro discount. Ce gasesti ASTAZI la reducere

EMag. ro vinde in premiera masini, iar alte peste 20 de magazine importante participa astazi la sarbatoarea reducerilor, multe dintre ele extinzand perioada ofertelor pana la finalul lunii. Wall-Street. ro a realizat o lista cu cele mai.

Black Friday 2013: Flanco: inghesuiala la tablete si televizoare.

Retailerul Flanco a vandut, in primele patru ore de la deschiderea reducerilor de Black Friday, 3. 600 de tablete si 1. 700 de masini de spalat, conform unui comunicat de presa. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri. eMag a vandut patru masini in trei minute Flanco a vandut, de asemenea, 1. 500 de notebook-uri si 3. 500 de televizoare, dintre care 57% au fost Smart. In ceea ce priveste camerele foto vandute, 33% au fost DSLR. Citeste si: Black Friday.

Black Friday la eMag, castigatorul de anul trecut.

Castigatorul competitiei reducerilor de Black Friday de anul trecut a fost, de departe, eMag, companie care a atins o cota de peste 20% din totalul vanzarilor, potrivit unei cercetari realizate de Daedalus Millward Brown. Acelasi studiu arata ca aproape 70% dintre romani stiau ce este Black Friday, la doar un an dupa lansarea acestui concept in Romania. Anul 2012 a marcat si o crestere semnificativa a numarului de clienti ce au ales cumparaturile online pentru Black Friday. Peste 38 la suta .

Ce excursii au cumparat romanii de Black Friday.

Amatorii de reduceri au putut achizitiona vinerea trecuta tot felul de produse, de la electrocasnice si gadgeturi pana la mobila si bilete la teatru. Black Friday a cuprins insa si piata vacantelor. Mai multe agentii de turism am decretat ziua de vineri, ziua reducerilor de pana la 50%. Cum au mers vanzarile si pentru ce au optat romanii? Cosmina Vladu, manager operatiuni, Prestige ToursCel mai bine s-au vandut pachetele de Revelion pentru Dubai si Cipru, excursia in Kenya, dar si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3247 seconds )