Libnet.ro
UNICEF

07:15

Black Friday la cel.ro - lista completa cu produsele aflate la reducere. Multe laptopuri si Blackberry Z10

Adevărul Adevărul,
Black Friday la cel.ro - lista completa cu produsele aflate la reducere. Multe laptopuri si Blackberry Z10

Reducerile de Black Friday au adus in oferta cel. ro numeroase laptopuri la preturi avantajoase, accesorii mai ieftine pentru gameri dar si televizoare si proiectoare. continuă pe Adevărul

Black Friday PC Garage - lista completa de reduceri: Samsung Galaxy S3 si un DSLR Canon EOS 1100D, la preturi avantajoase

De Black Friday, cei de PC Garage au avut la oferta componente pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca PC-urile, dar si aparate foto, tablete, dar si smartphone-uri.

Black Friday Oktal.ro: 2.000 de clienti si vanzari de 700.000 de euro. Care mai sunt produsele active pe site

Black Friday 2013 /Magazinul online Oktal. ro, care a lansat ofertele de Black Friday inca de la ora 00:00, a anuntat vanzari de peste 700. 000 de euro doar prin comenzile inregistrate pana la ora 10:00 pe www. oktal. ro. Conform oficialilor Oktal. ro, 2000 de persoane au comandat in primele 10 ore de la lansarea promotiilor de Black Friday.

Black Friday: Cel mai mare magazin pe foto-video are vanzari de un milion de euro si reduceri la tablete si telefoane

Black Friday a ajuns si la magazinele specializate pe echipamente foto si video. F64 Studio, cel mai mare din Romania, raporteaza vanzari de un milion de euro la ora 12. Iata care sunt reducerile la aparate foto si care ar fi cele interesante.

E-boda vine cu oferte de Black Friday si pe site-ul propriu

Desi produsele lor sunt mai toate magazinele, E-boda vine cu reduceri si pe site-ul propriu. Pe langa Allview, Prestigio, Utok si alte companii romanesti care incearca sa faca valuri cu produde IT autohtone, E-boda vine cu o practica mai speciala de Black Friday. Unul dintre primii producatori de DVD Playere de pe meleagurile noastre, acum reinventat in creator de tablete si smartphone-uri, va atrage atentia cu cateva oferte imbatabile pe site-ul propriu. in plus, fata de multele alte magazine online [].

Black Friday 2013: Okazii.ro mentine evenimentul pentru 29 noiembrie si anunta ora la care incep reducerile

De Black Friday, Okazii. ro da drumul reducerilor la ora fixa. Se tine de programul traditional al evenimentului si pe 29 noiembrie incepe festivalul vanzarilor de produse cu pret redus.

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

Black Friday 2013 - totul despre Vinerea Neagra de anul acesta

Black Friday 2013 este organizat anul acesta pe 22 noiembrie. eMAG, evoMAG, cel. ro, pcgarage. ro si alte site-uri din Romania au oferit produse interesante la preturi accesibile. Aici gasiti lista completa a evenimentelor de azi.

Oferte Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul noptii. Lista completa: atentie la reduceri false

Black Friday 2013 incepe in aceasta seara, de la ora 00. 00 la mai multe magazine online, printre care eMAG, evoMAG, PCGarage, QuickMobile sau Oktal. Cumparatorii trebuie sa fie atenti si sa compare ofertele, multe dintre ele fiind inselatoare.

UPDATE Oferte de Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul noptii. Lista completa - atentie la reducerile false

Black Friday 2013 incepe in aceasta seara, de la ora 00. 00 la mai multe magazine online, printre care eMAG, evoMAG, PCGarage, QuickMobile sau Oktal. Cumparatorii trebuie sa fie atenti si sa compare ofertele, multe dintre ele fiind inselatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )