Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu. continuă pe Hotnews

Efectele pandemiei: Carrefour raporteaza cele mai mari vanzari din ultimii douazeci de ani

Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia, transmite Reuters citat de Agerpres.

Parcul Cismigiu scapa de mutilare. Tribunalul Bucuresti a respins reamenajarea celei mai vechi gradini publice din Capitala

Tribunalul Bucuresti a respins marti initiativa Primariei Capitalei conduse de Gabriela Firea de reamenajare a Parcului Cismigiu, cel mai vechi parc din Bucuresti. Proiectul propunea taierea unor copaci, pastrarea unui singur loc de joaca, cresterea numarului de chioscuri si terase si pavarea peluzei de pe axul parcului.

Asta e razboi! Femeile din Polonia se pregatesc de greva generala, dupa ce Tribunalul Constitutional a interzis avorturile aproape complet (VIDEO)

Femeile din Polonia se pregatesc sa intre in greva generala, dupa ce Tribunalul Constitutional a interzis avorturile aproape in totalitate. Tara predominant catolica a intrat in a saptea zi de proteste,.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este.

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

Cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski, a anuntat ieri ca este insarcinata. Ba chiar a pozat nud, cu burtica la vedere. Nu pe coperta vreunei reviste de top, ci pe contul ei de Instagram.

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa, intr-un context cu totul special in care oamenii au stat mai mult in fata ecranului pe aplicatii de conferinte, dar si pe jocuri. Veniturile serviciului de cloud-computing Azure, care a contribuit mult in ultimii ani la succesul financiar al companiei, au crescut cu 48%.

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Tupeul este dat intr-o oarecare masura de semnul zodiacal. Astfel ca, pentru unele dintre zodii, timiditatea nu e foarte cunoscuta. Din categoria zodiilor indraznete si cu tupeu fac parte: taurul, leul, sagetatorul, capricornul si berbecul. Taurul Chiar daca la prima vedere taurul pare usor ezitant si timid, daca e pus pe jar, isi arata imediat .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )