Libnet.ro
UNICEF

18:00

Asta e razboi! Femeile din Polonia se pregatesc de greva generala, dupa ce Tribunalul Constitutional a interzis avorturile aproape complet (VIDEO)

B1 B1,
Asta e razboi! Femeile din Polonia se pregatesc de greva generala, dupa ce Tribunalul Constitutional a interzis avorturile aproape complet (VIDEO)

Femeile din Polonia se pregatesc sa intre in greva generala, dupa ce Tribunalul Constitutional a interzis avorturile aproape in totalitate. Tara predominant catolica a intrat in a saptea zi de proteste,. continuă pe B1

Populatia intra in greva generala la Belarus

Belarusii, indemnati de opozitie, au intrat luni in greva - dupa ce 100. 000 de oameni au manifestat duminica la Minsk impotriva puterii , in urma expirarii unui ultimatum pe care Svetlana Tihanovskaia l-a dat presedintelui Aleksandr Lukasenko sa plece pana duminica de la putere, relateaza AFP.

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, anunta greva nationala pentru demisia presedintelui Lukasenko

Lidera opozitiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a anuntat ca luni va fi declansata o greva la nivel national, in incercarea de a determina demisia presedintelui Alexandr Lukasenko, care continua sa.

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )