Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reprezentantul Suediei la Eurovision 2017 il critica pe Sobral dupa declaratiile acuzatoare de dupa victorie: Discursul tau, sub nivelul unui adevarat castigator

Adevărul Adevărul,
Reprezentantul Suediei la Eurovision 2017 il critica pe Sobral dupa declaratiile acuzatoare de dupa victorie: Discursul tau, sub nivelul unui adevarat castigator

Robin Bengtsson, reprezentantul Suediei la Eurovision 2017, a criticat discursul portughezului Salvador Sobral, casrigatorul concursului muzical, spunand ca in industrie e loc pentru orice gen de muzica, chiar si pentru cea de tip fast food pe care el nu o apreciaza. continuă pe Adevărul

Trista poveste a lui Salvador Sobral, castigatorul EUROVISION 2017. Tanarul nu poate sta mai mult de 2 saptamani fara medici

Castigatorul EUROVISION 2017, Salvador Sobral, a atras atentia inca de la inceputul participarii sale, datorita tricoului pe care l-a purtat la un moment dat si pe care scria SOS refugiatii.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

Castigatori Eurovision 2017. Portugalia a castigat, Romania e pe 7! LISTA completa a punctajelor

Castigatori Eurovision 2017. Salvador Sobral, din Portugalia, a castigat finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, au obtinut un loc foarte bun.

Castigatorul Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral si ce probleme de sanatate are

Portugalia a castigat Eurovision 2017. Reprezentantul ei este Salvador Sobral, un artist foarte talentat, insa cu mari probleme de sanatate, care a impresionat o lume intreag cu o piesa extrem de sensibila, Amar Pelos Dois.

Mirabela Dauer s-a dezlantuit dupa Eurovision 2017: Vai de capul vostru de specialisti!

Eurovision 2017. Mirabela Dauer si-a varsat naduful dupa finala Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev si care a fost castigatade reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel care are mari probleme cu inima si.

Cine este Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017: tanarul care lupta pentru muzica de calitate si pentru cauza refugiatilor VIDEO

Salvador Sobral este castigatorul Eurovision 2017, marcand astfel prima victorie a Portugaliei dupa 53 de ani in care tara a participat in concurs fara a reusi sa cucereasca ravnitul trofeu.

Castigator Eurovision 2017. Cine este Salvador Sobral, cantaretul care ar avea nevoie de un transplant de inima

Castigator Eurovision 2017. Portughezul Salvator Sobral a castigat aseara, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia Amar Pelos Dois. in varsta de 27 de ani, Sobral.

Salvador Sobral, CASTIGATORUL Eurovision 2017 mai are cateva LUNI de TRAIT! Ce spun MEDICII si ce l-ar putea SALVA (VIDEO)

Tanarul portughez Salvador Sobral, marele castigator in competitia Eurovision 2017 de la Kiev, are o poveste de viata emotionanta care i-a uimit pe fanii sai. El a interpretat melodia.

Eurovision 2017: Punctele primite de Romania de la juriul si publicul fiecarei tari - cine nu ne-a votat si de la cine am primit cel mai mic si cel mai mare punctaj

Portughezul Salvador Sobral este marele castigator Eurovision 2017, in timp ce reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex, s-au clasat pe locul 7. Adevarul va prezinta cate puncte a obtinut Romania in finala Eurovision 2017 de la publicul si juriul de specialitate din fiecare tara inscrisa la editia din acest an a concursului.

Castigatorul Eurovision 2017, primit ca un erou national in Portugalia: mii de fani i-au strigat numele, iar presedintele tarii i-a transmis un mesaj VIDEO

Salvador Sobral 27 de ani), castigatorul Eurovision 2017, a fost asteptat de mii de fani la sosirea in Portugalia, fiind primit ca un erou pentru victoria din concursul cantecului european. Mai mult, presedintele tarii l-a felicitat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )