Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, exclus din cursa electorala cu 4 zile inaintea alegerilor parlamentare

B1 B1,
Republica Moldova: Partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, exclus din cursa electorala cu 4 zile inaintea alegerilor parlamentare

Cu doar patru zile inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, a fost exclus din cursa electorala, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de. continuă pe B1

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: partidul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Moldova: Partidul Patria ar putea fi exclus din alegeri, pentru finantari din alta tara. Inregistrare audio cu seful acestuia, Renato Usatii, admitand ca primeste ordine de la fostul KGB

Comisia Electorala Centrala a propus Curtii de Apel Chisinau, cu patru zile inaintea alegerilor, sa excluda din campania electorala Partidul Patria, condus de Renato Usatii, anunta Unimedia.

Republica Moldova: Partidul prorus Patria, exclus din alegerile parlamentare

Autoritatile electorale din Republica Moldova au exclus un partid prorus din alegerile parlamentare, relateaza Mediafax.

Republica Moldova: Formatiunea Patria a fost exclusa din cursa electorala

Judecatorii Curtii de Apel Chisinau au decis joi ca partidul Patria, pe a carui lista este inclus si Renato Usatii, sa fie exclus din cursa electorala, informeaza Unimedia.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: patridul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Campanie exploziva in Republica Moldova: Perchezitii la gruparea extremista Antifa. Partidul Patria, scos din cursa electorala

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova este una plina de evenimente incendiare. Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova au dejucat mai multe atentate ale unei organizatii.

CEC nu a fost influentata politic in decizia luata cu privire la partidul Patria

Comisia Electorala Centrala CEC) nu a fost influentata politic atunci cand a decis sa adreseze propunerea de a exclude Partidul Patria din lista electorala catre Curtea de Apel, conducandu-se de prevederile legislatiei, a declarat presedintelui CEC, Iurie Ciocan in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a intalnit azi cu presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis, in cadrul intrevederii fiind abordate mai multe subiecte referitoare la situatia din Republica Moldova din ultimii cinci ani de guvernare pro-europeana, relatia Republica Moldova si Romania si perspectivele acesteia in anii urmatori, informeaza un comunicat de presa.

Moscova vrea extinderea PATRIEI rasaritenilor in Republica Moldova

Ceea ce se intampla, in aceste zile, in actualul stat european, independent, numit Republica Moldova este revansa Moscovei, replica la evenimentele din iarna anului trecut, cand bulgarele de zapada, al nemultumitilor de coruptia puterii existente, pe atunci, la Kiev, a pornit la vale maturand regimul care tinea la propria supravietuire, chiar cu pretul revenirii sub protectoratul umilitor oferit de Federatia Rusa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )