Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: partidul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri parlamentare in Republica Moldova: partidul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,. continuă pe Wall-Street Ro

Republica Moldova: Partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, exclus din cursa electorala cu 4 zile inaintea alegerilor parlamentare

Cu doar patru zile inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, a fost exclus din cursa electorala, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de.

Moldova: Partidul Patria ar putea fi exclus din alegeri, pentru finantari din alta tara. Inregistrare audio cu seful acestuia, Renato Usatii, admitand ca primeste ordine de la fostul KGB

Comisia Electorala Centrala a propus Curtii de Apel Chisinau, cu patru zile inaintea alegerilor, sa excluda din campania electorala Partidul Patria, condus de Renato Usatii, anunta Unimedia.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: patridul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Curtea de Apel din Chisinau examineaza solicitarea de excludere din cursa a Partidului Patria

Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta solicitarea Comisiei Electorale Centrale de excludere a Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Republica Moldova: Partidul prorus Patria, exclus din alegerile parlamentare

Autoritatile electorale din Republica Moldova au exclus un partid prorus din alegerile parlamentare, relateaza Mediafax.

Republica Moldova: Formatiunea Patria a fost exclusa din cursa electorala

Judecatorii Curtii de Apel Chisinau au decis joi ca partidul Patria, pe a carui lista este inclus si Renato Usatii, sa fie exclus din cursa electorala, informeaza Unimedia.

Alegeri parlamentare in Moldova: Vezi adresele sectiilor de vot din Romania

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati duminica la urne, pentru a vota in cadrul alegerilor legislative care vor decide configuratia viitorului Parlament, a urmatorului Guvern si, in 2016, inclusiv numele.

Cetatenii fara domiciliu vor putea vota la alegerile Parlamentare din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala CEC) a adoptat o hotarare, conform careia cetatenii fara loc de resedinta sau domiciliu vor putea vota, dupa ce la ultimele alegeri aceste persoane nu au fost luate in calcul si nu si-au putut exercita dreptul la vot. in Registrul de stat al cetatenilor sunt inregistrati circa 90 de mii de persoane cu acte in regula, dar care nu au inregistrat niciun domiciliu, transmite IPN.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Vezi adresele sectiilor de vot din Romania

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati duminica la urne, pentru a vota in cadrul alegerilor legislative care vor decide configuratia viitorului Parlament, a urmatorului Guvern si, in 2016, inclusiv numele.

Campanie exploziva in Republica Moldova: Perchezitii la gruparea extremista Antifa. Partidul Patria, scos din cursa electorala

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova este una plina de evenimente incendiare. Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova au dejucat mai multe atentate ale unei organizatii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )