Libnet.ro
UNICEF

06:16

Republica Moldova: Premierul Ion Chicu a demisionat alaturi de cabinetul sau

B1 B1,
Republica Moldova: Premierul Ion Chicu a demisionat alaturi de cabinetul sau

Schimbare pe scena politica din Republica Moldova. Ion Chicu si-a dat demisia din functia de prim-ministru, alaturi de intregul sau cabinet pro-rus. Chicu a declarat ca declansarea alegerilor anticipate. continuă pe B1

De ce premierul Ion Chicu nu se teme de motiunea de cenzura. Opiniile deputatilor

Cand se cantaresc sansele daca va fi sau nu votata in Parlament motiunea asupra activitatii Guvernului Chicu trebuie luate in calcul interesele coalitiei Dodon-Sor. Este opinia deputatului PAS Oazu Nantoi, exprimata in carul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV, noteaza IPN.

Ion Chicu, resemnat ca va fi demis: Este mare probabilitatea ca sedinta Guvernului de astazi a fost ultima

Premierul Ion Chicu a declarat, la finalul sedintei Guvernului de marti, 22 decembrie, ca este mare probabilitatea ca sedinta respectiva a Cabinetului de Ministri in componenta actuala a fost ultima.

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, si-a anuntat demisia inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Guvernul Republicii Moldova, in frunte cu premierul Ion Chicu, isi va da demisia miercuri, in ziua in care Parlamentul urma sa examineze o motiune de cenzura. Anuntul a fost facut de premier in cadrul unui briefing de presa organizat de seful statului in functie, Igor Dodon, in ultima sa zi de mandat prezidential,transmite Agerpres.

Haosul legislativ din Republica Moldova: Totul pentru Dodon, libertatea si ambitiile sale

Republica Moldova a trecut prin doua sedinte de cosmar ale Parlamentului prin care, la 3 si 16 decembrie 2020, ultima un vot de talhari derulat noaptea ca hotii, atunci cand majoritatea parlamentara improvizata ad hoc, culeasa la bucata cu avantaje oneroase pe bani de la buget, a votat trei categorii de legi:.

Republica Moldova suspenda cursele avia de pasageri din si spre Marea Britanie

Republica Moldova suspenda toate cursele aeriene de pasageri din si spre Marea Britanie, incepand cu 23 decembrie, orele 00:00. Decizia a fost aprobata luni, 21 decembrie, de Comisia nationala extraordinara de sanatate publica, in scopul prevenirii raspandirii noii tulpini a coronavirusului SARS CoV 2, identificate in Marea Britanie.

A demisionat Guvernul Republicii Moldova. Se doreste declansarea alegerilor anticipate

Premierul Ion Chicu a anuntat, miercuri, demisia lui si a intregului guvern al Republicii Moldova.

VIDEO Guvernul de la Chisinau a demisionat. Dodon: Responsabilitatea pentru problemele tarii acum e pe umerii Maiei Sandu

Premierul Ion Chicu si-a anutat demisia miercuri, 23 decembrie. Prm-ministrul si-a explicat decizia prin faptul ca exista necesitatea declansarii alegerilor parlamentare anticipate. Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a declarat ca, de acum incolo, toata responsabilitatea pentru problemele tarii este pe umerii Maiei Sandu.

PAS nu sustine numirea unui nou Guvern la Chisinau, dupa demisia cabinetului Ion Chicu: Urmeaza al doilea pas, alegeri anticipate si alegerea unui partid reprezentativ

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) nu sustine numirea unui nou Guvern la Chisinau. Demisia Guvernului Chicu deschide calea constitutionala pentru dizolvarea parlamentului si declansarea alegerilor.

Exclusiv. Republica Moldova, de la criza politica la alegerile anticipate. Interviu cu deputatul Partidului Actiune si Solidaritate (PAS) Radu Marian

Cea mai importanta sarcina al mandatului presedintelui ales al R. Moldova, Maia Sandu n. r. care va fi investita in functie pe 24 decembrie) si al Partidului Actiune si Solidaritate PAS) o reprezinta declansarea alegerilor anticipate astfel incat prin votul cetatenilor sa se genereze un Parlament legitim capabil sa sustina un Guvern reformism si credibil, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Jurnalistii. ro, deputatul PAS Radu Marian.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )