Libnet.ro
UNICEF

22:00

Haosul legislativ din Republica Moldova: Totul pentru Dodon, libertatea si ambitiile sale

Adevărul Adevărul,
Haosul legislativ din Republica Moldova: Totul pentru Dodon, libertatea si ambitiile sale

Republica Moldova a trecut prin doua sedinte de cosmar ale Parlamentului prin care, la 3 si 16 decembrie 2020, ultima un vot de talhari derulat noaptea ca hotii, atunci cand majoritatea parlamentara improvizata ad hoc, culeasa la bucata cu avantaje oneroase pe bani de la buget, a votat trei categorii de legi:. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Premierul Ion Chicu a demisionat alaturi de cabinetul sau

Schimbare pe scena politica din Republica Moldova. Ion Chicu si-a dat demisia din functia de prim-ministru, alaturi de intregul sau cabinet pro-rus. Chicu a declarat ca declansarea alegerilor anticipate.

Republica Moldova suspenda cursele avia de pasageri din si spre Marea Britanie

Republica Moldova suspenda toate cursele aeriene de pasageri din si spre Marea Britanie, incepand cu 23 decembrie, orele 00:00. Decizia a fost aprobata luni, 21 decembrie, de Comisia nationala extraordinara de sanatate publica, in scopul prevenirii raspandirii noii tulpini a coronavirusului SARS CoV 2, identificate in Marea Britanie.

Salariul garantat in sectorul real din Republica Moldova va creste cu 160 de lei din ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, cuantumul minim garantat al salariului in sectorul real va fi de 2. 935 de lei pe luna sau 17,37 lei pe ora. in 2019, acesta constituia 2. 775 lei pe luna, sau 16,42 lei pe ora. Proiectul a fost aprobat in sedinta Guvernului, transmite IPN.

MAE: O familie de cetateni romani, repatriata din Republica Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, luni, ca au fost finalizate procedurile specifice privind revenirea in Romania, din Republica Yemen, prin Republica Araba Egipt si Republica Turcia, a unei familii.

VIDEO Ultimul discurs al lui Igor Dodon in calitate de presedinte al R. Moldova: Totul abia incepe. Ce mesaj i-a transmis Maiei Sandu

Igor Dodon a tinut ultimul discurs in calitate de presedinte al Republicii Moldova miercuri, 23 decembrie. Dodon a declarat ca totul abia incepe si a venit cu o serie de avertizari si sfaturi la adresa presedintelui ales, Maia Sandu.

Exclusiv. Republica Moldova, de la criza politica la alegerile anticipate. Interviu cu deputatul Partidului Actiune si Solidaritate (PAS) Radu Marian

Cea mai importanta sarcina al mandatului presedintelui ales al R. Moldova, Maia Sandu n. r. care va fi investita in functie pe 24 decembrie) si al Partidului Actiune si Solidaritate PAS) o reprezinta declansarea alegerilor anticipate astfel incat prin votul cetatenilor sa se genereze un Parlament legitim capabil sa sustina un Guvern reformism si credibil, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Jurnalistii. ro, deputatul PAS Radu Marian.

Preotul Spitalului de Urgenta din Craiova, mesaj dur pentru deputatul Ringo Damureanu (AUR): Aruncarea mastii, gest ridicol

Un preot din Craiovaa reactionat dupa ce Ringo Damureanu, fost sindicalist, in prezent deputat de Dolj, a facut un gest care a starnit numeroase controverse. Mai precis, reprezentantul AUR si-a aruncat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )