Libnet.ro
UNICEF

10:15

Republica Moldova ar putea ramane fara gaz rusesc

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova ar putea ramane fara gaz rusesc

Dimitri Rogozin, vicepremierul rus, a insinuat, in cadrul vizitei sale la Chisinau, ca Rusia ar putea opri livrarile de gaze naturalein aceasta tara daca Republica Moldova se va asocia cu Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Dmitri Rogozin a avertizat R. Moldova ca ar putea ramane fara gaz rusesc

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a sugerat luni, in cadrul vizitei sale la Chisinau, ca in cazul unui acord de asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana UE), Rusia ar putea inceta livrarile de gaze.

Rogozin atentioneaza Republica Moldova: Sper ca nu veti ingheta

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a atentionat voalat Republica Moldova, astazi, la Chisinau, ca ar putea avea probleme la asigurarea cu resurse energetice in sezonul rece.

Protest fata de vizita vicepremierului rus: Rogozin afara din Republica Moldova. Rogozin, persona non-grata

Membrii si simpatizantii Consiliului Unirii din Republica Moldova s-au adunat in Piata Marii Adunari pentru a protesta impotriva vizitei vicepremierului rus, Dmitri Rogozin la Chisinau. Ei au scandat Rogozin afara din Republica Moldova si Rogozin, persona non-grata.

Presedintele parlamentului Suediei: Suedia vrea sa vada Republica Moldova in Uniunea Europeana

Declaratia apartine presedintelui Parlamentului Suediei Per Westerberg. Aflat intr-o vizita la Chisinau, oficialul a declarat ca Suedia vrea sa vada Republica Moldova ca parte integrata in Uniunea Europeana.

Proteste la Chisinau impotriva emisarului rus pentru Republica Moldova

La Chisinau au avut loc proteste fata de simbolistica vizitei emisarului rus pe Republica Moldova, vicepremierul Dmitri Rogozin. La manifestatie au participat cateva zeci de persoane.

Dmitri Rogozin ameninta: Daca Republica Moldova devine membru asociat al UE, isi intrerupe relatiile cu Rusia

O decizie a Republicii Moldova de a deveni membru asociat al Uniunii Europene UE) va conduce la revizuirea acordurilor cu Rusia si va complica solutionarea conflictului din Transnistria, a declarat vicepremierul Dmitri Rogozin pentru postul Rusia-24, relateaza Itar-Tass in pagina electronica, citeaza Mediafax.

Prahova, partenera a unui parc industrial in Cimislia, Republica Moldova

Guvernul Republicii Moldova, Primaria Orasului Cimislia si Consiliul Judetean Prahova sunt parteneri in proiectul primul parc industrial de tip greenfield din tara vecina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )