Libnet.ro
UNICEF

09:30

Republicile separatiste Donetk si Lugansk au anuntat incetarea focului incepand de la miezul noptii

Antena3 Antena3,
Republicile separatiste Donetk si Lugansk au anuntat incetarea focului incepand de la miezul noptii

Lideri ai autoproclamatelor republici Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei, au anuntat sambata ca rebelii prorusi vor respecta incepand de la miezul noptii armistitiul convenit joi la Minsk, informeaza RIA. continuă pe Antena3

Republicile separatiste Donetk si Lugansk au anuntat ca respecta armistitiul in Ucraina

Lideri ai autoproclamatelor republici Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei, au anuntat sambata ca rebelii prorusi vor respecta incepand de la miezul noptii armistitiul convenit joi la Minsk, relateaza RIA Novosti.

Putin si Porosenko, acord privind incetarea focului in estul Ucrainei din 15 februarie

Actualizare 11:21 Presedintii ucrainean Petro Porosenko si rus Vladimir Putin au facut un progres urias in negocierile din Minsk legate de criza din Ucraina, ajungand la un acord asupra a 80% 10 puncte) din documentul dezbatut, a anuntat RIA Novosti, in urma cu putin timp, citand o sursa apropiata discutiilor. --- * Liderii de la Minsk au reluat negocierile * Porosenko: Rusii pun conditii inacceptabile * Liderii separatistilor refuza sa semneze documentul convenit intre Porosenko, Putin, Hollande si Merkel * Iohannis, posibila intalnire cu Porosenko, astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )