Libnet.ro
UNICEF

05:00

PE a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

România Liberă România Liberă,
PE a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

Parlamentul European a respins candidatura fostului premier sloven Alenka Bratusek pentru o functie in Comisia Europeana a fost respinsa, cu o larga majoritate, de Parlamentul European. continuă pe România Liberă

Parlamentul European a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

Candidatura fostului premier sloven Alenka Bratusek pentru o functie in Comisia Europeana a fost respinsa, cu o larga majoritate, de Parlamentul European. Alenka Bratusek, care era desemnata pentru postul de .

Slovena Alenka Bratusek a fost respinsa pentru postul de vicepresedinte pentru uniune energetica de catre PE

Parlamentul European a respins miercuri, cu o larga majoritate, propunerea de numire a slovenei Alenka Bratusek in postul de vicepresedinte al CE pentru uniune energetica, in timp ce spaniolul Miguel Arias Canete, desemnat comisar pentru actiune climatica si energie, a primit aviz favorabil, relateaza agentiile internationale de presa.

Bruxelles: Alenka Bratusek, comisarul propus de Slovenia, si-a retras candidatura pentru postul de vicepresedinte al CE

Alenka Bratusek si-a retras candidatura pentru nominalizarea in functia de vicepresedinte al Comisiei Europene dupa ce a avut o prestatie neconvingatoare la audierile din comisiile de specialitate din Parlamentul European. in plus, ea a fost acuzata ca s-a autopropus pentru postul de comisar european din partea Sloveniei la scurt timp dupa ce partidul sau a pierdut alegerile parlamentare.

Comisarul desemnat de Slovenia, Alenka Bratusek, si-a retras candidatura

Alenka Bratusek, desemnata pentru postul de comisar pentru uniune energetica din partea Sloveniei, si-a retras miercuri candidatura, scrie AFP. Bratusek, care a fost si premier alSloveniei, a spus ca a luat.

Alenka Bratusek, comisarul desemnat de Slovenia, si-a retras candidatura pentru postul de vicepresedinte al Comisiei Europene

Fostul premier sloven Alenka Bratusek si-a retras, miercuri, candidatura pentru postul de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru uniune energetica, dupa ce a devenit clar ca va fi respinsa de eurodeputatii din comisiile de specialitate, in urma audierilor, relateaza EUObserver.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )