Libnet.ro
UNICEF

22:15

Restrictii de circulatie in Alba Iulia, de Ziua Nationala, in perioada 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Adevărul Adevărul,
Restrictii de circulatie in Alba Iulia, de Ziua Nationala, in perioada 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Primaria Alba Iulia anunta strazile pe care sunt restrictii de circulatie in perioada 30 noiembrie 1 Decembrie, date fiind manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Unirea de la 1918 prin reenactment: Gardistii care au aparat Alba Iulia

Garda Nationala de la Alba Iulia a fost unul dintre elementele care au cantarit mult in ecuatia Unirii Transilvaniei cu Romania. Atmosfera de la 1918 este reconstituita in zilele noastre prin metoda moderna a reenactment-ului.

Nereguli descoperite de Ministerul Sanatatii la Spitalul din Alba Iulia, unitate acreditata pentru prelevare de organe

Corpul de Control de la Ministerul Sanatatii a constatat nereguli in urma verificarilor facute la Agentia Nationala de Transplant, dar si la spitalul din Alba Iulia si alte trei spitale din tara, acreditate pentru a efectua transplanturi si prelevari de organe. Conducerea unitatii medicale sustine insa ca nu a fost informata despre aceasta situatie si ca in acest an nu s-au efectuat prelevari de organe.

Baza de agrement pe malul Muresului la Alba Iulia cu plaja, banci pentru picnic si teren de sport cu nisip

Pasionatii de pescuit si vaslit cu barca din Alba Iulia vor avea o mini-baza de agrement pe malul raului Mures, in zona cartierului Partos. Aici va fi amenajata o plaja, dar si spatii verzi, banci pentru picnic si teren cu nisip pentru sporturi de vara.

Targul de Craciun din Cluj, deschis de Ziua Nationala a Romaniei. Programul pe zile

Reprezentantii administratiei clujene au montat casutele de la Targul de Craciun din Piata Unirii care se va deschide pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala. Acolo veti putea asculta colinde, va veti putea incalzi la un vin fiert cu scortisoara sau ceai cu cei dragi.

Scandal inainte de Ziua Nationala. Desi a fost invitata la festivitati, Gabriela Firea NU recunoaste

Scandal pe Ziua Nationala. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca Ministrul Apararii a invitat-o in nume personal la festivitatile de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, in timp ce.

Traficul din Bucuresti va fi restrictionat, duminica, din cauza repetitiilor pentru parada de Ziua Nationala. Care sunt solutiile propuse de autoritati

Repetitiile pentru parada militara de Ziua Nationala care vor avea loc, duminica, se vor desfasura in zona Arcului de Triumf, iar traficul rutier va fi restrictionat, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Ziua nationala a Romaniei, pe meleaguri europene. Montaniarzii de la Jurasic Park vor sa urce pe varfulSn283;382;ka (1603 m)

Plecand de la exemplul anului 2015, cand Ziua nationala a Romaniei a fost serbata pe cel mai inalt varf din Cipru varful Olympus1852 mmuntii Troodos), montaniarzii damboviteni grupati in cadrul Asociatiei Chindia Jurasic Park, in parteneriat cu Asociatia Ecologica Floare de Colt, si-au propus ca in acest an sa ajunga in Republica Ceha.

Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu vor participa la ceremonie. Gabriela Firea: Nu am fost invitata si nici probleme penale n

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liderul PSD Liviu Dragnea, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu si fostul premier Victor Ponta nu vor participa la ceremoniile de

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Bihorenii cu merite deosebite in profesie, care au facut cinste judetului Bihor, premiati de Ziua Nationala a Romaniei

Bihorenii cu merite deosebite in profesie, care au facut cinste judetului Bihor, vor fi premiati de Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )