Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nereguli descoperite de Ministerul Sanatatii la Spitalul din Alba Iulia, unitate acreditata pentru prelevare de organe

Adevărul Adevărul,
Nereguli descoperite de Ministerul Sanatatii la Spitalul din Alba Iulia, unitate acreditata pentru prelevare de organe

Corpul de Control de la Ministerul Sanatatii a constatat nereguli in urma verificarilor facute la Agentia Nationala de Transplant, dar si la spitalul din Alba Iulia si alte trei spitale din tara, acreditate pentru a efectua transplanturi si prelevari de organe. Conducerea unitatii medicale sustine insa ca nu a fost informata despre aceasta situatie si ca in acest an nu s-au efectuat prelevari de organe. continuă pe Adevărul

Politisti, procurori si judecatori din Alba, inselati cu pachete turistice. Dupa cinci ani justitia pronunta prima condamnare

Doua persoane din Alba Iulia, sot si sotie, au fost condamnate la inchisoare cu suspendare pentru inselaciune cu pachete turistice. Printre victimele celor doi sunt politisti, judecatori si procurori. Iancu Radu si Iancu Elena au fugit din tara cu banii incasati pentru excursii in anul 2014.

Unirea de la 1918 prin reenactment: Gardistii care au aparat Alba Iulia

Garda Nationala de la Alba Iulia a fost unul dintre elementele care au cantarit mult in ecuatia Unirii Transilvaniei cu Romania. Atmosfera de la 1918 este reconstituita in zilele noastre prin metoda moderna a reenactment-ului.

Alba Iulia se pregateste de Ziua Nationala: parada militara, proiectii 3D, marea unire a bucatarilor

Cel putin 30. 000 de oaspeti sunt asteptati sa participe la sarbatoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia. De Ziua Nationala, in 2016, se implinesc 98 de ani de la Marea Unire. Autoritatile au pregatit un program amplu, cu parada militara, masa populara sub forma unui eveniment Marea unire a bucatarilor, concerte, dar si un spectaculos foc de artificii.

Federatia Sanitas a anuntat ca va picheta Ministerul Sanatatii in 22, 29 noiembrie si 6 decembrie

Federatia Sanitas a anuntat, luni, ca va picheta Ministerul Sanatatii in zilele de 22 si 29 noiembrie, precum si in 6 decembrie, intre orele 11. 00 si 13. 00, in semn de solidaritate cu sindicalistii care vor negocia Contractul Colectiv de Munca la nivelul sectorului medical.

Coruptia genereaza rezistenta la antibiotice! Ministerul Sanatatii a lansat o campanie de informare pentru a limita folosirea antibioticelor

Ministerul Sanatatii a lansat, luni, campania de informare Nu-antibiotice la-ntamplare! pentru a limita tratamentele cu antibiotice care pot produce mutatii ale bacteriilor, acestea devenind.

Ministerul Sanatatii: Peste 6.000 de candidati sustin, astazi, rezidentiatul

Un numar de 6. 091 de absolventi ai Facultatilor de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie sustin astazi concursul de intrare in rezidentiat, informeaza Ministerul Sanatatii, prin intermediul unui comunicat de presa.

Fostul primar al comunei Rimet din Alba, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostul primar al comunei Rimet, pana in 2012, Aurel Dan, a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de coruptie referitor la o modernizarea caminului cultural din localitate, cu prejudiciu de peste 700. 000 de lei in dauna administratiei locale.

Semnal de alarma: Romanii au dezvoltat rezistenta la antibiotice. Unde poate duce asta si cum vrea Ministerul Sanatatii sa limiteze consumul

Romanii sunt mari fani ai antibioticelor, multi dintre ei reusind sa obtina medicamentele de la farmacie chiar si fara reteta de la medic. Dar mai exista si acele situatii in care medicii prescriu antibiotice in exces, iar acestia risca sa fie amendati in viitor. Motivul: din cauza consumului excesiv de medicamente bacteriile au devenit mai rezistente, iar oamenii pot fi rapusi de boli mai repede decat in trecutul apropiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )