Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii in doua localitati din Bistrita-Nasaud din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Restrictii in doua localitati din Bistrita-Nasaud din cauza COVID-19

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a hotarat introducerea de restrictii in localitatile Spermezeu si Sieut. Incidenta cumulata a cazurilor de imbolnaviri cu COVID-19, in ultimele 14 zile, este mai mare de 1,51000 locuitori. continuă pe Antena3

Restrictii anticoronavirus reintroduse sau prelungite in localitati din Scotia si zona Manchester

Restrictii care limiteaza interactiunile sociale au fost reintroduse miercuri la Glasgow si in vestul Scotiei, iar in doua localitati din zona Manchester au fost prelungite pentru a lupta impotriva unei noi cresteri a numarului de infectari cu coronavirus, transmite AFP, conform Agerpres.

Doua romance din Italia se lupta, in instanta, pentru o mostenire de peste un milion de euro

Un italian in varsta de 66 de ani a lasat, prin testament, intreaga avere de un milion de euro si un apartament celor doua romance care l-au ingrijit in ultimii ani ai vietii, relateaza Mediafax citand cotidianul local Il Resto del Carlino. Vestea nu a fost insa pe placul rudelor barbatului.

Doua minore din Iasi, abuzate si santajate de un barbat. Individul e casatorit si are copii (VIDEO)

Caz ingrozitor in Iasi. Doua minore au fost abuzate sexual timp de trei ani de catre un barbat de 39 de ani. Individul filma perversiunile sexuale la care le supunea pe fete, iar ulterior le santaja pe victime.

Doua romance din Italia avut parte de o surpriza uimitoare. Femeile au mostenit un milion de euro. Ce s-a intamplat cu suma uriasa

Un cetatean italian bogat a decis sa se revanseze dupa ce doua romance au avut grija de elin ultimii sai deviata. inainte de a muri, barbatul le-a lasat drept mostenire, prin testament, mai bi.

Doua judete din Romania, scoase de Germania de pe lista zonelor de risc

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar judetele Gorj si Neamt au fost retrase de pe aceasta lista. La acest moment, alaturi de Capitala, 13 judete din Romania se afla in continuare pe aceasta lista. Persoanele care s-au aflat intr-una din zonele de risc oricand in ultimele 14 zile inainte de sosirea in Germania sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )