Libnet.ro
UNICEF

08:30

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, scrie News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat maine, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitale.

Traficul din Bucuresti va fi restrictionat, duminica, din cauza repetitiilor pentru parada de Ziua Nationala. Care sunt solutiile propuse de autoritati

Repetitiile pentru parada militara de Ziua Nationala care vor avea loc, duminica, se vor desfasura in zona Arcului de Triumf, iar traficul rutier va fi restrictionat, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Restrictii de circulatie in Alba Iulia, de Ziua Nationala, in perioada 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Primaria Alba Iulia anunta strazile pe care sunt restrictii de circulatie in perioada 30 noiembrie 1 Decembrie, date fiind manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Targul de Craciun din Cluj, deschis de Ziua Nationala a Romaniei. Programul pe zile

Reprezentantii administratiei clujene au montat casutele de la Targul de Craciun din Piata Unirii care se va deschide pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala. Acolo veti putea asculta colinde, va veti putea incalzi la un vin fiert cu scortisoara sau ceai cu cei dragi.

Tariceanu, politician cu probleme penale, refuza sa comenteze faptul ca n-a fost invitat de Iohannis la Ziua Nationala

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, presedinte al Senatului, a refuzat, sambata, sa comenteze decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la ceremoniile prilejuite de Ziua Nationala persoane cu probleme penale.

Tariceanu refuza sa comenteze decizia lui Iohannis de a nu-l invita la Ziua Nationala: Nu va raspund nimicut!

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, care este si presedinte al Senatului, a refuzat, sambata, sa comenteze decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la ceremoniile prilejuite de Ziua Nationala persoane cu probleme penale, el spunand ca nu doreste sa spuna nimic despre acest lucru si ca a participat la un media training si stie cum sa nu cada in capcanele presei.

Manifestari de Ziua Nationala la Brasov. Parada militara si spectacol folcloric

Ziua Nationala va fi marcata la Brasov de o parada militara, urmata de Hora Unirii in Piata Sfatului si un spectacol folcloric la Centrul Cultural Reduta.

Manifestatii de Ziua Nationala la Brasov. Parada militara si spectacol folcloric

Ziua Nationala va fi marcata la Brasov de o parada militara, urmata de Hora Unirii in Piata Sfatului si un spectacol folcloric la Centrul Cultural Reduta.

Scandal inainte de Ziua Nationala. Desi a fost invitata la festivitati, Gabriela Firea NU recunoaste

Scandal pe Ziua Nationala. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca Ministrul Apararii a invitat-o in nume personal la festivitatile de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, in timp ce.

Ziua nationala a Romaniei, pe meleaguri europene. Montaniarzii de la Jurasic Park vor sa urce pe varfulSn283;382;ka (1603 m)

Plecand de la exemplul anului 2015, cand Ziua nationala a Romaniei a fost serbata pe cel mai inalt varf din Cipru varful Olympus1852 mmuntii Troodos), montaniarzii damboviteni grupati in cadrul Asociatiei Chindia Jurasic Park, in parteneriat cu Asociatia Ecologica Floare de Colt, si-au propus ca in acest an sa ajunga in Republica Ceha.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )