Libnet.ro
UNICEF

23:45

Reteaua Nasilor din CFR: Tribunalul a decis cercetarea in libertate a primului lot de angajati CFR

Hotnews Hotnews,
Reteaua Nasilor din CFR: Tribunalul a decis cercetarea in libertate a primului lot de angajati CFR

Magistratii Tribunalului Brasov au respins, vineri dupa-amiaza, propunerea procurorilor de arestare preventiva a 35 de angajati CFR Calatori. Angajatii CFR vor fi cercetati in libertate, avand interdictia de a parasi tara, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Reteaua NASILOR din CFR - Drumul banilor de la calatorii fara bilet: de la toaletele trenurilor la chioscurile din Gara de Nord. Controlori filmati cu camera ascunsa in timp ce luau spaga

In dosarul de coruptie din cadrul CFR Calatori, prejudiciul este de 200 de milioane de lei. Conductorii de tren luau bani de la calatorii care circulau fara bilet, iar transferul banilor de la conductori catre superiorii lor se facea in toaletele trenurilor, scrie Mediafax. La Bucuresti, banii erau predati prin intermediul chioscurilor de ziare sau de bauturi racoritoare de pe peronul Garii de Nord.

Dosarul nasilor din CFR: 70 de angajati, retinuti. Pentru 68 s-a emis propunere de arestare preventiva

00: in urma audierilor de joi, procurorii brasoveni au decis retinerea a 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 adusi. Doi dintre acestia au fost, ulterior, eliberati. Ceilalti 68, impartiti i.

Dosarul nasilor din CFR: 68 de persoane au primit propunere de arestare preventiva

00: 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni. Cei 70 de retinuti au fost impartiti in doua loturi de 35 si 33 de persoane pentru a fi.

Dosarul Nasilor din CFR: 70 angajati au fost retinuti pentru luare si dare de mita

Perchezitii in dosarul Nasilor din CFR au avut loc ieri si la Craiova. 21 de persoane din Banie au fost duse la audieri la Brasov cu autocarul.

Reteaua NASILOR DE TREN, anihilata la Brasov. 9 angajati RETINUTI.

UPDATE 5: Prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Alina Popescu, a declarat, joi, ca in urma cercetarilor mai multor angajati de la Regionala CFR Calatori Brasov au fost retinute noua persoane sub acuzatia de luare de mita si divulgare de informatii cu caracter confidential. _ _ _ _ _ _ _ _ _ UPDATE 4: Un numar de 81 de mandate de aducere au fost emise pe numele unor angajati de la regionalele CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, a declarat purtatorul de cuvant al .

Reteaua NASILOR DE TREN, anihilata la Brasov. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la Ministerul Transporturilor si la regionalele CFR, fiind vizati zeci de angajati, intre care directori, suspectati de fapte de coruptie, iar potrivit unor surse judiciare ar fi vizata in principal regionala CFR Brasov, potrivit Mediafax. Directorul CFR Calatori, Stefan Roseanu, a declarat pentru Mediafax ca este vorba despre o ancheta a procurorrilor si politistilor privind activitatea din zona sefilor si controlorilor de tren. El a precizat ca .

Reteaua NASILOR DE TREN, anihilata la Brasov. ...

UPDATE: Mai multi angajati ai Ministerului Transporturilor, intre care si directori, au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza dosarul de coruptie de la regionalele CFR, relateaza Mediafax. _ _ _ _ _ _ _ _ UPDATE: Ancheta in cazul conductorilor de tren vizeaza toate regionalele CFR, nu numai pe cea de la Brasov, anchetatorii au mers la sediile acestor structuri pentru a pune in executare mandate de .

Nasii din CFR, in vizorul DNA. Mai multi directori de regionale, acuzati de luare de mita

Directorii de regionale Bucuresti si Brasov sunt audiati, joi dimineata, de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov. Acestia sunt acuzati de luare de mita. Grupul infractional din cadrul.

Operatiunea Nasii din CFR: 27 angajati ai CFR, retinuti. 100 DE MII DE EURO, spaga PE ZI la regionalele din tara

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 200 de persoane, intre care si directori,.

Operatiunea Nasii din CFR: 18 angajati ai CFR Brasov, retinuti. 100 DE MII DE EURO, spaga PE ZI la regionalele din tara

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 200 de persoane, intre care si directori,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )