Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retetele celui mai mare bucatar al Imperiului Roman. Cum se gatea in urma cu 2.000 de ani puiul cu naut

Adevărul Adevărul,
Retetele celui mai mare bucatar al Imperiului Roman. Cum se gatea in urma cu 2.000 de ani puiul cu naut

Apicius, cel mai mare bucatar al Imperiului Roman, a lasat lumii mostenire o culegere de retete pregatite de el pentru imparatii vremii si nu numai. Gastronomul salajean Mircea Groza ne prezinta una dintre aceste retete, gatita nu doar o data de el. continuă pe Adevărul

Calatoria spre Marte, una dintre provocarile celui mai mare hackathon din lume. NASA Space Apps are loc la Cluj

Cel mai mare hackthon la nivel mondial, NASA Space Apps Challenge, va fi organizat in premiera in Romania, la Cluj-Napoca pe 23-24 aprilie 2016. Competitia se adreseaza unui public cu nivel de experienta variat si din diverse domenii: programatori, oameni de stiinta, profesori, tehnologi, artisti, designeri, ingineri, storytellers, studenti sau antreprenori.

Studiu: Belgia, cel mai mare producator de luptatori europeni in numele Statului Islamic

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele din Europa care trimit cel mai mare numar de luptatori in numele autoproclamatului Stat Islamic. Dar daca este sa luam.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

INTERVIU Philippe Gustin, fostul ambasador al Frantei la Bucuresti: Ca sa rezolve criza migratiei, UE are nevoie de un sistem comun de aparare a frontierelor / Brexit e o criza mai mare decit migratia

UE trebuie sa imprumute modelul lui Franz Joseph si sa-si pazeasca frontierele externe cu graniceri din toate statele membre daca vrea sa asigura securitatea cetatenilor sai, spune Philippe Gustin, fostul ambasador al Frantei la Bucuresti. Philippe Gustin vorbeste intr-un interviu pentru HotNews. ro si despre naivitatea guvernelor europene care au refuzat sa vada radicalizarea imigrantilor si au taiat bugetele serviciilor de informatii. Fostul ambasador considera ca pentru UE Brexit este o criza mai mare decit criza migratiei.

Testul pe care toti copiii il trec, dar pe care adultii il pica! Care cerc este mai mare?

Care cerc din mijloc e mai mare? Daca tinzi sa spui ca cel din dreapta, te inseli amarnic. Iata rezolvarea: Sursa articolului:.

Povestea celui mai controversat politist roman. Eugen Alimanescu, comisarul care provoca talharii pentru a-i impusca

Comisarul Eugen Alimanescu, cel mai celebru politist roman, a fost un personaj controversat. A creat Brigada Fulger, o divizie de politisti care a actionat pe urmele celor mai celebri infractori de la inceputul secolului. Prefera sa provoace infractorii sa riposteze pentru a-i impusca pe loc. A fost folosit de comunisti pentru executii politice si a sfarsit intr-un mod misterios.

Cum s-a stabilit, de fapt, ca Pacala s-a nascut in Ardeal. Pacalesti, satul din Bihor al celui mai glumet roman

Cine nu a auzit de Pacala? Acel personaj care ne-a fascinat copilaria, povestile si aventurile lui aducand zambetul pe chipul oricarui copil. Un lucru este sigur: Pacala a pacalit pentru prima data in satul Pacalesti, iar acest sat chiar exista. Se afla in Ardeal, mai exact in judetul Bihor.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

Cel mai mare spatiu verde din Baragan. Scuarul de 500.000 euro cu 500 de arbori va fi gata la 1 iunie

Spatiul verde care separa sensurile de mers pe cea mai importanta artera din Calarasi va fi gata pana la 1 iunie. Amenajarea peisagistica si arhitecturala a zonei scoate din bugetul locala aproximativ 500. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )