Libnet.ro
UNICEF

16:15

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

FOTO VIDEO Cel mai mare mars Unionist de la Chisinau

O multime impresionanta s-a adunat duminica la Chisinau pentru a sarbatori, dar si pentru a cere din nou reUnirea Romaniei cu Republica Moldova. Evenimentul s-a desfasurat in data de 27 martie 2016, la 98 de ani de cand reprezentantii Basarabiei au cerut revenirea la tara mama, proces ce a dus in cele din urma la formarea Romaniei Mari.

Cum arata cel mai nou parc Disneyland si cat a costat FOTO VIDEO

Cel mai nou complex Disneyland, format din parc de distractii si doua hoteluri, va fi inaugurat pe 16 iunie, in Shanghai, China. Biletele pentru marea deschidere au fost deja cumparate, la numai cateva ore dupa ce au fost puse in vanzare online.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

O noua atractie turistica la Acvariul din Paris: primul dormitor subacvatic in care te poti relaxa inconjurat de rechini FOTO VIDEO

Intr-un acvariu din capitala Frantei se va lansa curand o optiune inedita pentru turistii curajosi. Acestia vor putea dormi intr-o camera subacvatica, inconjurati de rechini.

Poveste impresionanta! A aflat ca ii va muri cainele. Ce a facut o femeie pentru cel mai bun prieten al ei

Se spune ca niciodata nu-ti alegi animalul de companie, ci el te alege pe tine. Buddy, un caine de cireada australian, si-a gasit stapana ideala. Si asta pentru ca aceasta a facut tot ce i-a stat in putinta sa-i indeplineasca cele mai ascunse vise, atunci cand a aflat ca mai are doar cateva saptamani de trait.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )