Libnet.ro
UNICEF

20:30

Retragerea apelor din New York dezvaluie dezastrul provocat de Sandy. Pagubele generate de uragan, mai mari decat prevazusera analistii

Antena3 Antena3,
Retragerea apelor din New York dezvaluie dezastrul provocat de Sandy. Pagubele generate de uragan, mai mari decat prevazusera analistii

Pagubele generate de uraganul Sandy ar putea fi mai mari decat s-a prevazut. Acestea s-ar putea ridica la 50 de miliarde de dolari, informeaza AFP. Sandy ar putea deveni uraganul cel mai costisitor dupa Katrina,. continuă pe Antena3

FOTO: Cum s-au transformat statiile de metrou din New York in pesteri subacvatice.

Autoritatea Metropolitana de Transport din New York a publicat o serie de imagini uimitoare din interiorul retelei de transport subteran care a fost inundata si inchisa din cauza uraganului Sandy. Cele mai afectate zone au fost Downtown si Wall Street. Galeria de mai sus contine o serie de fotografii cu statiile de metrou aflate sub apa. Imaginile sunt inedite! Citeste si URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA Citeste si VIDEO+FOTO.

Metroul din New York, afectat de uraganul Sandy, va incepe sa functioneze de joi

Metroul din New York, inundat partial din cauza Uraganului Sandy, va incepe sa functioneze in mod limitat joi, anunta guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, informeaza AFP. Circulatia metroului din.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial joi, la trei zile dupa Uraganul Sandy, pasagerii putand circula gratuit in urmatoarele doua zile, informeaza AFP, potrivit Mediafax. In acelasi timp, pe podurile care duc spre Manhattan nu pot circula decat vehiculele care transporta cel putin doua-trei persoane, pentru evitarea aglomeratiei, a anuntat primarul Michael Bloomberg. Metroul circula doar pana la Strada 34, in contextul in care partea de sud a cartierului Manhattan nu are .

Unele cartiere din New York vor fi realimentate cu electricitate abia peste zece zile.

O parte a orasului New York va fi fara electricitate inca zece zile, anunta compania Con Edison, principalul furnizor de electricitate din oras, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Majoritatea clientilor deserviti de linii electrice aeriene vor fi fara electricitate pana pe 11 noiembrie, cu o saptamana in plus, a precizat un purtator de cuvant al companiei. In total, 676. 000 de persoane sunt in continuare fara electricitate la New York, dintre care 227. 000 in Manhattan.

Unele cartiere din New York, fara electricitate cel putin 10 zile dupa uraganul Sandy

O mare parte a orasului New York nu va avea electricitate inca 10 zile dupa trecerea uraganului Sandy, potrivit principalului furnizor de electricitate al metropolei, informeaza AFP. Majoritatea.

Unele cartiere din New York vor fi realimentate cu electricitate abia peste zece zile

O parte a orasului New York va fi fara electricitate inca zece zile, anunta compania Con Edison, principalul furnizor de electricitate din oras, informeaza AFP citata de Mediafax.

Primarul din New York sustine un al doilea mandat al lui Obama la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a castigat de partea sa o alta persoana de notorietate, dupa ce fostul secretar de stat, generalul Colin Powell, a anuntat sprijinul sau pentru.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

Orasul New York s-ar putea confrunta cu o INVAZIE A SOBOLANILOR.

Autoritatile din New York se tem ca orasul ar putea fi invadat de sobolani, dupa inundatiile provocate de Uraganul Sandy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile subterane din New York. In pofida temerilor privind invazia sobolanilor, Rick Ostfeld, expert la Institutul Cary, apreciaza ca este greu de prefigurat comportamentul sobolanilor. Sobolanii tind sa se instaleze in zonele joase ale orasului, cele mai expuse la .

Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundatiile produse la New York.

Inundatiile provocate de Uraganul Sandy au afectat sediul Consiliului de Securitate ONU, in New York, anunta surse diplomatice, citate de AFP, potrivit Mediafax. Ambasadorii celor 15 state membre ale Consiliului de Securitate ONU s-au mutat intr-o alta locatie pentru organizarea unei reuniuni de urgenta privind prelungirea mandatului Misiunii Uniunii Africane in Somalia. Sediul Consiliului de Securitate ONU este situat la subsolul cladirii Natiunilor Unite din New York, in apropierea .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )