Libnet.ro
UNICEF

06:30

Retragerea Principelui Nicolae - auto-decapitarea posibilei monarhii romanesti?

Adevărul Adevărul,
Retragerea Principelui Nicolae - auto-decapitarea posibilei monarhii romanesti?

In ce masura mai poate oferi familia regala o alternativa politica Romaniei secolului XXI; in conditiile in care regele i-a retras nepotului sau, Nicolae, titlul si dreptul potential la tron?. continuă pe Adevărul

Casa Regala explica: Retragerea titlului Principelui Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat,.

Consilier al casei regale explica de ce Regele Mihai l-a exclus pe favoritul sau din linia de succesiune la tron: Nepotrivire de idei intre idealurile principelui Nicolae si privatiunile cerute de apartenenta la Casa Regala. Proiectele de ecologie, tiner

Un consilier al Casei Regale a declarat luni pentru Digi24 ca retragerea titlului de Principe al Romaniei nu a fost o pedeapsa pentru Principele Nicolae, iar acesta a fost in asentiment cu Regele Mihai cand suveranul Casei Regale l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Ioan Luca Vlad, consilier privat onorific al familiei regale pe probleme internationale, a spus ca Principele nu s-a adaptat la rigorile cerute de pozitia ocupata.

Motivul excluderii Principelui Nicolae din linia de succesiune la Coroana Romaniei

Presedintele Institutului pentru Memoria Exilului Romanesc, Dinu Zamfirescu, a comentat, in editia de luni a emisiunii Esential, decizia Majestatii Sale Regelui Mihai de a-i retrage titlul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )