Libnet.ro
UNICEF

18:00

Revelion 2016 in strada la Cluj-Napoca: de la The Asteroid Galaxy Tour, la Vita de Vie

Adevărul Adevărul,
Revelion 2016 in strada la Cluj-Napoca: de la The Asteroid Galaxy Tour, la Vita de Vie

Municipalitatea ii invita pe clujeni in centrul orasului pentru a petrece Revelionul 2016. Daca anul trecut, concertul de la miezul noptii a fost sustinut de celebra trupa The Asteroid Galaxy Tour, anul acesta vor urca pe scena Vita de Vie, Magda PuskasFriends si Semnal M. Nu vor lipsi focurile de artificii si sampania gratuita. continuă pe Adevărul

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania. MedFuture va functiona in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

Revelion in strada, in Constanta

Primaria Municipiului Constanta organizeaza, la cumpana dintre ani, Revelion 2016 in Piata Ovidiu. Programul este urmatorul: ora 18. 00 warm up party, ora 22. 05 Antonia, ora 22. 35 trupa dance, coregraf Andreea Duta, ora 22. 45 Guess Who, ora 23. 15 spectacol de laser si lumini, ora 23. 25 trupa Vunk, ora 0. 30 Maria Radu, ora 1. 10 trupa Glance, ora 1. 40 ansamblul folcloric Brauletul. La miezul noptii spectacolul va culmina cu un magnific foc de artificii. Evenimentul se va incheia in jurul orei 02. 00 a. m.

REVELION 2016. Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochie, la petrecerea dintre ani

De Revelion orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere. Desi a trecut sezonul.

Revelion 2016. Cine le canta ramnicenilor in noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion este organizata in acest an pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in fata Prefecturii. Ramnicenii vor avea parte la miezul noptii si de un spectaculos foc de artificii.

FOTO Revelion 2016. Idei de decoratiuni pentru o petrecere reusita

Fiecare are propria viziune despre cum trebuie sa arate petrecerea de Revelion. Iar aceasta viziune se modifica de la un an la altul, in functie de varsta si prioritati cel mai adesea :)). Daca in facultate ne doream sa ne prinda Anul Nou la cea mai tare petrecere din oras, dupa ce apar copiii, suntem tot mai tentati sa celebram acest moment intr-un cadru mai intim, acasa poate, inconjurati de familie si de prieteni apropiati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )