Libnet.ro
UNICEF

13:00

REVISTA PRESEI: Care este singurul stadion functional din Capitala

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Arena Nationala, iNCHISA. Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private.

REVISTA PRESEI 07.11.2015

ADEVARUL *Iohannis: Voi merge in Piata, dar nu voi anunta ora si ziua Presedintele Klaus Iohannis: Am terminat prima runda de consultari si nu spun consultari cu partidele, fiindca de data aceasta consultarile au avut un specific aparte. Ultimii participanti i-am avut acum. Este vorba despre reprezentanti din societatea civila si din piata.

REVISTA PRESEI 09.11.2015

ADEVARUL *Protestele din Piata Universitatii. Presedintele Iohannis a descins pentru 20 de minute printre oameni Protestele au continuat si duminica seara in Piata Universitatii din Capitala.

DNA preia dosarul mortii politistului Gigina, in care este cercetat Oprea

DNA preia dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este cercetat Gabriel Oprea, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta. Astfel, procurorii au ajuns la concluzia ca exista suspiciuni de abuz in serviciu, privind constituirea si folosirea coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 09.11.2015

FINANCIAL TIMES * Bancile globale trebuie sa obtina 1. 100 miliarde dolari pana in 2022 Cele mai mari banci internationale trebuie sa obtina pana la 1. 100 de miliarde de dolari pana in 2022 ca sa previna salvarea lor cu banii contribuabililor, potrivit unui grup de bancheri care pretind ca au creat instrumentele necesare incheierii capitolului &171;prea mare ca sa dea faliment &187;.

Care este starea pacientilor de la Spitalul de Arsi

Trei dintre pacientii internati in Spitalul de Arsi, dupa incendiul din clubul Colectiv, sunt in stare critica si alti doi sunt in stare grava, dar cu evolutie buna, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Adrian Stanculea.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 47 de morti. Care este starea celorlalti raniti

Fotojurnalista Teodora Maftei a murit, luni dimineata, ridicand bilantul mortilor in tragedia din Colectiv la 46 de persoane.

Care sunt riscurile la care este expusa economia Romaniei daca se intarzie cu bugetul pe anul 2016

Leul s-ar putea deprecia, statul se va imprumuta mai scump, investitiile vor fi blocate, iar o parte dintre masurile fiscale adoptate deja ar putea fi amanate daca presedintele Klaus Iohannis nu va anunta cat mai rapid un premier, iar acesta din urma.

Tragedia din Colectiv mai face o victima: Jurnalista Teodora Maftei. Care este starea celorlalti raniti

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate, luni, 83 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv. Dintre acestia, 61 de tineri sunt stabilizati, in timp ce 15 sunt in stare critica si sase in stare grava.

Whats Ahead. Printre nori amplificati: care este viitorul digitalului

Viteza cu care se schimba digitalul a continuat sa accelereze in ultimii ani. Liniile care la mijlocul anilor 2000 desparteau canalele search, social, display) s-au subtiat odata cu cresterea importantei mobile-ului si schimbarea catre Programmatic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )