Libnet.ro
UNICEF

06:15

DNA preia dosarul mortii politistului Gigina, in care este cercetat Oprea

România Liberă România Liberă,
DNA preia dosarul mortii politistului Gigina, in care este cercetat Oprea

DNA preia dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este cercetat Gabriel Oprea, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta. Astfel, procurorii au ajuns la concluzia ca exista suspiciuni de abuz in serviciu, privind constituirea si folosirea coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne. continuă pe România Liberă

Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul general: Suspiciuni ca Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficiala

Dosarul privind accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul General, existand suspiciunea ca Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficiala, anunta Digi 24. Potrivit surselor HotNews. ro, Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta abia dupa ce inspectia judiciara s-a autosesizat in aceast dosar si cerceteaza daca Parchetul de pe langa Tribunalului Bucuresti are competenta necesara pentru a instrumenta dosarul vizand moartea politistului Bogdan Gigina.

Parchetul General preia dosarul decesului politistului Bogdan Gigina

Parchetul General va prelua ancheta in dosarul decesului politistului de la Rutiera, Bogdan Gigina, cel care se afla in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea.

Vasile Blaga si Ioan Oltean, audiati la DNA, in dosarul mitei luate de Udrea pentru contractul cu Hidroelectrica

Co-presedintele PNL Vasile Blaga si deputatul Ioan Oltean sunt audiati, marti, la DNA, in dosarul Elenei Udrea, in care deputata este cercetata pentru un contract incheiat cu Hidroelectrica.

Dosarul privind moartea politistului Gigina, preluat de DNA

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri sa decline in favoarea DNA dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina si folosirea de catre Gabriel Oprea a coloanei oficiale, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )