Libnet.ro
UNICEF

07:00

REVISTA PRESEI: Arena Nationala, iNCHISA. Care este singurul stadion functional din Capitala

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Arena Nationala, iNCHISA. Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private.

E oficial: Arena Nationala a fost inchisa de pompieri! Unde va juca Steaua meciul de maine cu FC Botosani, din Liga I

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a emis o adresa catre Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti la data de 6 noiembrie 2015, prin care informeaza ca Stadionul Arena Nationala nu a obtinut autorizatie de securitate la incendiu.

Arena Nationala ar putea fi redeschisa in cateva zile

Cel mai mare stadion din Romania, Arena Nationala din Bucuresti, ar putea fi redeschispentru evenimentele din fotbal la cateva zile dupa ce activitatea a fost suspendata din cauza lipsei unei autorizatii de securitate la incendiu.

Arena Nationala ar putea fi deschisa pana la finalul saptamanii: Sanse sa gazduiasca Dinamo vs Steaua

In urma cu doar cateva zile, LPF n. r. Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca Arena Nationala nu are autorizatie de securitate la incendiu. Despre acest lucru a vorbit, luni, Razvan Burleanu, presedintele FRF. Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.

DNA preia dosarul mortii politistului Gigina, in care este cercetat Oprea

DNA preia dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este cercetat Gabriel Oprea, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta. Astfel, procurorii au ajuns la concluzia ca exista suspiciuni de abuz in serviciu, privind constituirea si folosirea coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne.

Tara fara autorizatie: Doar 7% din scolile din Romania au autorizatie de la pompieri, Arena Nationala a fost inchisa de ISU, Guvernul face apel la patronii de discoteci

Aproape 1. 300 de scoli din Romania reprezentand 7% din numarul total de 19. 000 de scoli au autorizatie de la pompieri, potrivit situatiei prezentate sambata de premierul interimar Sorin Cimpeanu, care detine totodata si portofoliul de ministru al Educatiei.

Tara fara autorizatie: 93% din scolile din Romania nu au autorizatie de la pompieri, Arena Nationala a fost inchisa de ISU, Guvernul face apel la patronii de discoteci

Doar aproape 1. 300 de scoli din Romania, reprezentand 7% din numarul total de 19. 000 de scoli, au autorizatie de la pompieri, potrivit situatiei prezentate sambata de premierul interimar Sorin Cimpeanu, care detine totodata si portofoliul de ministru al Educatiei.

REVISTA PRESEI 07.11.2015

ADEVARUL *Iohannis: Voi merge in Piata, dar nu voi anunta ora si ziua Presedintele Klaus Iohannis: Am terminat prima runda de consultari si nu spun consultari cu partidele, fiindca de data aceasta consultarile au avut un specific aparte. Ultimii participanti i-am avut acum. Este vorba despre reprezentanti din societatea civila si din piata.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 09.11.2015

FINANCIAL TIMES * Bancile globale trebuie sa obtina 1. 100 miliarde dolari pana in 2022 Cele mai mari banci internationale trebuie sa obtina pana la 1. 100 de miliarde de dolari pana in 2022 ca sa previna salvarea lor cu banii contribuabililor, potrivit unui grup de bancheri care pretind ca au creat instrumentele necesare incheierii capitolului &171;prea mare ca sa dea faliment &187;.

Arena Nationala, o capcana mortala: cel mai scump stadion din Romania are un defect urias de constructie

In acest moment, Romania se poate lauda cu cel mai modern si scump stadion din Europa, care nu poate fi folosit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )