Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revolta sangeroasa intr-o inchisoare din Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite

Antena3 Antena3,
Revolta sangeroasa intr-o inchisoare din Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite

Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite, dintre care opt grav, in cursul unei revolte intr-o inchisoare din nordul Mexicului, au anuntat marti autoritatile, citate de agentia. continuă pe Antena3

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Cel putin 17 oameni au murit

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Case, podgorii si zeci de mii de hectare de padure au ars in ultimele 48 de ore. Cel putin 17 oameni au murit si alti 100.

Bangladesh:Un vas cu refugiati rohingya a naufragiat, cel putin 12 morti, zeci de disparuti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci sunt date disparute dupa naufragiul unui vas care transporta musulmani rohingya refugiati din Myanmar, a anuntat luni paza de coasta din Bangladesh, transmite AFP, citata de Agerpres.

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca are in vedere demiterea a cel putin doi ministri. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca are in vedere remanierea a cel putin doi ministri.

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

Cel putin 23 de persoane au murit in urma ploilor torentiale din China

Aproximativ 23 de persoane au murit in urma ploilor torentiale care au avut loc in China incepand cu 1 octombrie, a afirmat luni Ministerul Afacerilor Civile. Cel putin 34. 000 de persoane au.

Tragedie pe mare. Cel putin opt morti, dupa ciocnirea unei nave militare cu o ambarcatiune

Cel putin opt persoane au murit, iar peste zece sunt date disparute, in urma unei coliziuni, probabil accidentala, intre o nava militara tunisiana si o ambarcatiune care transporta aproximativ 70 de.

Bangladesh: Un vas cu REFUGIATI a naufragiat. Cel putin 12 morti si zeci de disparuti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci sunt date disparute dupa naufragiul unui vas care transporta musulmani rohingya refugiati din Myanmar, a anuntat luni paza de coasta din.

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi (FOTO)

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Marin Nitu a incetat din viata la varsta de 96 de ani. Stan Marin Nitu si-a dedicat o buna parte a vietii ajutand.

Premierul Mihai Tudose vrea o remaniere guvernamentala: Cel putin doi ministri ar putea sa paraseasca Guvernul

Premierul Mihai Tudose ia in considerarea o remaniere guvernamentala, care va avea loc in aceasta saptamana. Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure sau necesare. Sunt cel.

Imagini de la tragedia de langa Urziceni. Sunt cel putin 15 victime

Un accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, in apropiere de localitatea Urziceni, din judetul Ialomita, din primele informatii fiind implicate sase masini, in care se aflau 15 persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )