Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rezervatia de la Zarnesti are noi locatari: o ursoaica si cei doi pui ai ei care au dat iama de mai multe ori in gospodariile oamenilor din Cheia

Adevărul Adevărul,
Rezervatia de la Zarnesti are noi locatari: o ursoaica si cei doi pui ai ei care au dat iama de mai multe ori in gospodariile oamenilor din Cheia

Ursoaica cobora aproape zilnic in gospodariile oamenilor. A fost dusa de mai multe ori in padure, dar nu s-a putut adapta. Singura solutie a fost aducerea ei si a celor doi pui in Rezervatia de la Zarnesti. continuă pe Adevărul

Plangand in hohote, cei doi barbati s-au luat in brate si s-au sarutat. Uluitor ce aflasera cu putin timp inainte

Trystan Reese este un barbat transsexual si este casatorit de mai multi ani cuBiff Chaplow. Cei doi cresc deja impreunadoi copii adoptati, dar cel mai mare vis al lor este sa aiba si un copil.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul CIA Mike Pompeo. Ce teme au fost abordate de cei doi

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a avut o intrevedere, marti, cu directorul CIA, Mike Pompeo. Printre temele discutate de cei doi au fost combaterea terorismului, solidaritatea transatlantica, stabilizarea Afganistanului, dar mai ales colaborarea dintre CIA si partenerii de intelligence din Romania.

Cei doi barbati care si-au bagat in mormant prietenul dupa ce l-au convins sa braconeze cu fire legate la priza au fost retinuti

Luni, in a doua zi de Rusalii, un tanar de 21 de ani isi pierdea viata, dupa ce se lasase convins de doi prieteni sa braconeze peste din paraul din spatele casei, folosindu-se de fire legate la o priza. Cei doi, un tanar de 26 de ani si unul de 37, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Un elev a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o cearta cu un coleg. Cei doi s-au luat la harta pentru un chibrit

O ambulanta si un echipaj de Politie s-au deplasat astazi la Colegiul Tehnic C. Nenitescu din Braila, dupa ce, in urma unei dispute dintre doi elevi, unuia dintre ei i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Orlando Bloom a frant inimile tuturor admiratoarelor. indragitul actor si-a facut o noua iubita. Cum au fost surprinsi cei doi (FOTO)

Orlando Bloom, unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, si-a gasit o noua iubita. Acesta a vorbit despre relatia sa cu Katy Perry si a infirmat zvonurile legate de relatia cu Nina Dobrev,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )