Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur: Ponta a luat totul in Pestera, comuna independenta din Constanta

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur: Ponta a luat totul in Pestera, comuna independenta din Constanta

In comuna independenta Pestera, Victor Ponta a obtinut mai bine de jumatate din voturile oamenilor la alegerile prezidentiale. Astfel, candidatul PSD a luat 45, 22% din numarul total al voturilor. La mare distanta s-a situat Klaus Iohannis, cu 14, 69%, iar Monica Macovei este pe locul trei cu 10,71%. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Numaratori la partide: Ponta a castigat strans la Piatra Neamt. Udrea e pe podium la Roman, unde a fost aleasa deputat

Rezultatele la alegerile prezidentiale 2014, primul tur, au fost estimate aproape la fel in judetul Neamt de principalii competitori electorali. in numaratorile paralele realizate atat de PSD, cat si de de ACL, diferentele si pozitia candidatilor sunt identice la votul din cele doua municipii ale judetului Neamt.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur Olt. Slatina s-a urnit cu greu la vot, Ponta fiind preferat de 44,23% din locuitori

Numaratoarea paralela efectuata de PSD-PC-UNPR dupa incheierea primului tur al alegerilor prezidentiale 2014 il da drept castigator, in municipiul Slatina, pe candidatul acestei aliante, Victor Ponta, in vreme ce Klaus Iohannis de la ACL a fost preferat de 25,15% dintre locuitorii urbei.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Caras-Severin

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Timis

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Gorj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Gorj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Sibiu

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Sibiu, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mehedinti

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mehedinti, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mures

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mures, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Iasi, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Braila

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Braila, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )