Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rezultate meciurilor de sambata din preliminariile Cupei Mondiale

Online Sport Online Sport,
Rezultate meciurilor de sambata din preliminariile Cupei Mondiale

Etapa a 4-a a calificarilor europene pentru Cupa Mondiala din 2018 a continuat sambata, cu alte noua meciuri extrem de atractive. Vedeti mai jos programul si rezultatele inregistrate. continuă pe Online Sport

Programul meciurilor de sambata din preliminariile Cupei Mondiale

Etapa a 4-a a calificarilor europene pentru Cupa Mondiala din 2018 continua, sambata, cu alte noua meciuri extrem de atractive. Vedeti mai jos programul.

Restrictii de trafic in Bucuresti in jurul Arenei Nationale. Se disputa partida Romania-Polonia din cadrul Cupei Mondiale 2018 la fotbal

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondialedin 2018.

Rezultatele meciurilor de vineri in preliminariile Cupei Mondiale

In afara partidei de la Bucuresti dintre Romania si Polonia ziua de vineri a mai programat alte intalniri pe Batranul Continent in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Programul meciurilor de vineri in preliminariile Cupei Mondiale

In afara partidei de la Bucuresti dintre Romania si Polonia ziua de vineri mai programeaza alte intalniri pe Batranul Continent in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Filip e refacut si ar putea juca din primul minut cu Polonia

Fundasul Steliano Filip i-a dat emotii selectionerului Christoph Daum la inceputul saptamanii, insa jucatorul lui Dinamo si-a revenit dupa o problema la glezna si s-ar putea numara printre cei 11 tricolori trimisi vineri seara pe teren contra Poloniei in preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )