Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultatele concursului pentru agenti de politie. Cine sunt cei 20 de candidati admisi

Adevărul Adevărul,
Rezultatele concursului pentru agenti de politie. Cine sunt cei 20 de candidati admisi

Din totalul celor 100 de candidati salajeni care au trecut cu brio testele sportive, castigandu-si, astfel, dreptul de a intra in proba scrisa, s-au prezentat la examen 98. continuă pe Adevărul

incepe proba scrisa a concursului pentru agenti de politie. Ce este interzis sa aiba candidatii asupra lor la examen

Sambata, 19 noiembrie, va avea loc proba scrisa a concursului de incadrare directa, din sursa externa sau reincadrare ca politisti pentru locurile de agenti de politie de ordine publica, rutiera si transporturi, din Politia Romana.

Vocea Romaniei, prima runda de a knockout-uri: cine sunt cei sase concurenti care merg in show-urile live

Concurentii si antrenorii de la Vocea Romaniei au inceput cea mai dura faza a competitiei: knockout-urile. Daca pana acum Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut posibilitatea de a salva cele mai bune voci, acum au fost nevoiti sa renunte la ele si sa ia decizii extrem de grele. Seara a fost plina de tensiune, suspans, emotii si o lupta incredibila pentru un loc in etapa live-urilor, iar detaliile au fost cele care au facut diferenta.

Ei sunt cei care AU CONSTRUIT TRANSFAGARASANUL! Acesti oameni S-AU iNTORS la fata locului dupa 40 de ani! Vezi aici DETALII NESTIUTE pana acum despre acest drum (VIDEO)

Cei care au construit Transfagarasanul cu 40 de ani in urma, timp de 4 ani si jumatate au depus un efort colosal pentru a strabate prin munte. Pentru realizarea acestei grandioase lucrari au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )