Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rezultatele expertizei in cazul tablourilor furate din Rotterdam: Cel putin trei tablouri au fost arse. Cuiele din cenusa analizata sunt mai vechi de secolul XIX

Hotnews Hotnews,
 Rezultatele expertizei in cazul tablourilor furate din Rotterdam: Cel putin trei tablouri au fost arse. Cuiele din cenusa analizata sunt mai vechi de secolul XIX

Cuiele gasite in cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitii, sunt mai vechi de sfarsitul secolului al XIX-lea, fiind facute manual, iar dupa numarul acestora, ar fi fost arse cel putin trei tablouri, a declarat joi dr. Ernest Oberlander-Tarnoveanu, Directorul Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR), citat de Mediafax. Dr. Oberlander-Tarnoveanu a prezentat rezultatele expertizei facute de specialistii MNIR in cazul probelor ridicate de procurori din casa Olgai Dogaru. continuă pe Hotnews

VIDEO Rezultatele expertizei in cazul tablourilor furate din Rotterdam: Cel putin trei tablouri au fost arse. Cuiele din cenusa analizata sunt mai vechi de secolul XIX

Cuiele gasite in cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitii, sunt mai vechi de sfarsitul secolului al XIX-lea, fiind facute manual, iar dupa numarul acestora, ar fi fost arse cel putin trei tablouri, a declarat joi dr. Ernest Oberlander-Tarnoveanu, Directorul Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR), citat de Mediafax. Dr. Oberlander-Tarnoveanu a prezentat rezultatele expertizei facute de specialistii MNIR in cazul probelor ridicate de procurori din casa Olgai Dogaru.

Jaful secolului. Muzeul National de Istorie prezinta joi rezultatele expertizei in cazul tablourilor furate din Rotterdam

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) va prezenta joi rezultatele expertizei realizate de catre specialistii institutiei asupra probelor ridicate cu ocazia perchezitiei domiciliare din data de 1 martie efectuata in cazul tablourilor din Muzeul Kunsthal, Rotterdam. Potrivit specialistilor, cenusa ridicata de anchetatori provine de la trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza.

Dosarul Jaful Secolului. Drumul tablourilor furate: din Olanda in soba

Specialistii de la Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) au declarat ieri ca cenusa analizata in dosarul furtului de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam din octombrie 2012 provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza. Drumul operelor celebre din muzeu in soba din baie a unei romance din Tulcea.

Specialistii au dezvaluit ce s-a intamplat cu tablourile furate de la muzeul din Rotterdam

Cel putin trei dintre tablourile furate din muzeul din Rotterdam au fost arse, arata rezultatul analizei cenusii gasite la locuinta unuia dintre suspecti. Analiza a fost realizata de specialistii Muzeului de.

DOSARUL TABLOURILOR FURATE. La ce concluzii au ajuns specialistii dupa expertiza cenusei.

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitiile din 1 martie, de la locuinta Olgai Dogaru, provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, potrivit rezultatelor expertizei realizate de specialistii Muzeului de Istorie, informeaza Mediafax. Specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) au finalizat expertiza in cazul probelor ridicate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de .

Politia a recuperat fotografii ale lui Constantin Brancusi, furate din casa stra-stranepoatei sculptorului

Oficiali din Politie au anuntat, miercuri, recuperarea mai multor fotografii ale luiConstantin Brancusi, inclusiv cu autograful acestuia, furate din casa stra-stranepoatei sculptorului. Femeia si-a lasat.

Misterul tablourilor furate de la muzeul din Rotterdam ar putea fi dezlegat astazi

Muzeul National de Istorie a Romaniei va anunta rezultatele analizei cenusii gasite la locuinta unuia dintre suspecti. La finalul lunii iunie, seful laboratorului care se ocupa de expertiza in dosarul.

Rezultatul analizelor: Cel putin trei dintre opere au fost arse

Cel putin trei dintre tablourile furate din muzeul din Rotterdam au fost arse, arata rezultatul analizei cenusii gasite la locuinta unuia dintre suspecti, transmite Antena3. ro.

Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Cenusa analizata de experti provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza

Rezultatele expertizei realizate de catre specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) privind presupusa cenusa a panzelor sustrase din Muzeul Kunsthal, Rotterdam, evidentiaza ca aceasta provine din arderea a cel putin trei opere de arta - tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, informeaza Agerpres.

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam provine de la trei tablouri arse

Expertiza realizata de specialistii Muzeului de Istorie a fost finalizata, iar potrivit acesteia, cenusa analizata in dosarul furtului de tablouri dinRotterdam provine din arderea a cel putin trei tablouri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )