Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rezultatele financiare stimuleaza, din nou, bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezultatele financiare stimuleaza, din nou, bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in prima parte a zilei, insa ulterior au revenit pe crestere datorita rezultatelor financiare anuntate de unele companii. continuă pe Ziarul Bursa

A erupt din nou! Vulcanul Sinabung a lansat un gaz fierbinte care se extinde pe mai multi kilometri (VIDEO)

Vulcanul Sinabung din insula indoneziana Sumatra a inceput sa erupa din nou. Pe mai mult de 4 kilometri a fost imprastiat un gaz fiebinte, dar si materie vulcanica, punand in pericol.

Brigitte o ATACA din nou pe Amalia: Nu are ce sa caute ... A incercat sa traga ea foloasele (VIDEO)

Brigitte sare din nou la gatul Amaliei, fosta sotie a lui Ilie Nastase. Fostul manechin spune ca Amalia a fost a treia persoana din casnicia ei, tragand foloase pentru ea. iti dai.

E OFICIAL! Cantareata Britney Spears iubeste din nou! Iata cine i-a furat inima artistei (FOTO)

Cantareata Britney Spears este din nou fericita! Aceasta este intr-o relatie cu Sam Asghari, in varsta de 23 de ani, anuntul fiind facut pe o retea sociala de curand. Relatia.

FOTO - Silueta Deliei face din nou ravagii! Cum a aparut artista in vacanta

Delia a plecat intr-o noua vacanta alaturi de sotul ei, de data aceasta undeva aproape. Mai exact, artista a ales Bulgaria pentru cateva zile de relaxare. Blondina s-a pozat din nou in costum de baie si aprecierile.

Bursele europene au inchis in crestere

Patru din principalii indici bursieri europeni au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Ziua si seismul! Romania s-a cutremurat din nou

Un nou cutremur s-a produs in dupa-amiaza de joi in Romania. Seismul cu magnitudinea de 3,8 s-a produs in Buzau, la ora 13:13, la 116 km adancime, anunta INFP. Este al treilea cutremu.

Americanii de la Stanford au refuzat-o pe Simona Halep! Cine i-a luat din nou fata

Simona Halepa asteptat un wild card din partea organizatorilor de laStanford, dar americanii au preferat saprimeasca in locul ei o alta jucatoare. Este vorba de Maria Sarapova. Cel mai.

Autoritatile schimba din nou strategia privind tranzitia de la televiziunea analogica terestra la cea digitala terestra: Doar posturile TVR vor fi transmise free to air si fara plata, nu si cele private

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, va fi obligat sa transmita 'free to air' si fara plata unui abonament, doar posturile publice de televiziune, nu si posturi TV private asa cum era mentionat anterior in strategia privind tranzitia de la televiziunea analogica terestra la cea digitala terestra, potrivit unui proiect supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Comunicatiilor. Masura este motivata, printre altele, de 'lipsa interesului din partea radiodifuzorilor privati, de a fi trasmisi, la nivel national, free to air si fara plata' de catre SNR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )