Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ziua si seismul! Romania s-a cutremurat din nou

B1 B1,
Ziua si seismul! Romania s-a cutremurat din nou

Un nou cutremur s-a produs in dupa-amiaza de joi in Romania. Seismul cu magnitudinea de 3,8 s-a produs in Buzau, la ora 13:13, la 116 km adancime, anunta INFP. Este al treilea cutremu. continuă pe B1

Un nou cutremur resimtit in Republica Moldova

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter s-a produs in aceasta dimineata, 2 august, in jurul orei 05. 32, in regiunea Vrancea. Cutremurul a fost resimtit si in Republica Moldova, in special in zona de centru si sud a tarii.

A erupt din nou! Vulcanul Sinabung a lansat un gaz fierbinte care se extinde pe mai multi kilometri (VIDEO)

Vulcanul Sinabung din insula indoneziana Sumatra a inceput sa erupa din nou. Pe mai mult de 4 kilometri a fost imprastiat un gaz fiebinte, dar si materie vulcanica, punand in pericol.

Brigitte o ATACA din nou pe Amalia: Nu are ce sa caute ... A incercat sa traga ea foloasele (VIDEO)

Brigitte sare din nou la gatul Amaliei, fosta sotie a lui Ilie Nastase. Fostul manechin spune ca Amalia a fost a treia persoana din casnicia ei, tragand foloase pentru ea. iti dai.

E OFICIAL! Cantareata Britney Spears iubeste din nou! Iata cine i-a furat inima artistei (FOTO)

Cantareata Britney Spears este din nou fericita! Aceasta este intr-o relatie cu Sam Asghari, in varsta de 23 de ani, anuntul fiind facut pe o retea sociala de curand. Relatia.

FOTO - Silueta Deliei face din nou ravagii! Cum a aparut artista in vacanta

Delia a plecat intr-o noua vacanta alaturi de sotul ei, de data aceasta undeva aproape. Mai exact, artista a ales Bulgaria pentru cateva zile de relaxare. Blondina s-a pozat din nou in costum de baie si aprecierile.

ANAF scoate din nou la vanzare apartamentele primarului Robert Negoita: Trei camere la doar 17.000 de euro

ANAF scoate din nou la vanzare apartamentele lui Robert Negoita din Popesti-Leordeni. Inspectorii fiscali incearca astfel sa recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care primarul Sectorului 3 a f.

Florin Secureanu s-a prezentat din nou la DNA: Niciodata nu fac denunturi

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti Florin Secureanu s-a prezentat din nou la DNA, luni, pentru a ridica mai multe documente si a sustinut ca in acest moment este intretinut de iubita lui, singura care are grija de el, informeaza News. ro.

Un nou cutremur, joi dupa-amiaza, in Romania

Cutremur in Romania. Un seism cu magnitudinea 3,8 grade pe scara Richter s-a produs, joi dupa masa, in Romania, potrivit INFP. Potrivit Institutului Natioanal pentru Fizica.

Un nou cutremur s-a produs in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs, luni seara, in zona seismica Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Miscarea telurica s-a.

Nou cutremur in Buzau. Este al treilea seism din ultimele 48 de ore

Un cutemur cu magnitudiea de 3. 8 pe Richter a avut loc, joi, la ora 13. 13 in judetul Buzau, informeaza Institutul National de Fizica a Pamantului INFP). Acesta este al treilea seism din ultimele 48 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )