Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultatele inregistrate duminica in preliminariile Euro 2016

Hotnews Hotnews,
 Rezultatele inregistrate duminica in preliminariile Euro 2016

Anglia a invins Slovenia in deplasare cu 3-2, Ucraina a invins Luxemburg cu 3-0, iar Rusia a pierdut acasa in fata Austriei 0-1). Rezultate inregistrate in partidele disputate, duminica, in preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. continuă pe Hotnews

Rezultatele de sambata din preliminariile Euro-2016

Sambata s-au jucat meciuri din cadrul a trei grupe de calificare, scorul serii fiind realizat de Germania, 7-0 cu Gibraltar.

Rezultate din preliminariile EURO 2016

Vedeti mai jos care au fost rezultatele inregistrate, vineri seara, in meciurile disputate in preliminariile pentru Campionatul European din Franta 2016.

Croatia-Italia, derby-ul zilei in preliminariile EURO 2016

Meciul de la Split dintre Croatia si Italia este de departe cel mai atractiv al zilei de vineri in preliminariile pentru Campionatul European din Franta 2016.

Telex din preliminariile Euro 2016: Cristiano Ronaldo a intrat intr-un club select, alaturi de Florin Raducioiu

Fotbalul international a avut un weekend plin, cu meciuri din calificarile Campionatului European, iar vedeta portughez a reusit o noua performanta, de aceasta data, la prima reprezentativa.

Romania a remizat cu Irlanda de Nord, scor 0-0, in preliminariile Euro-2016

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, sambata, la Belfast, in compania selectionatei Irlandei de Nord, in etapa a sasea a grupei F de calificare la Campionatul European din.

Preliminariile Euro-2016: Islanda invinge Cehia si are mari sanse sa se califice pentru prima data in istorie la un turneu final

Islanda a invins, vineri, pe teren propriu natioanla Cehiei cu scorul de 2-1 si are mari sanse sa se califice pentru prima data in istorie la un turneu final. Nordicii continua seria de victorii, dupa ce in precedentele partide din grupa A au invins Turcia cu 3-0 si Olanda cu 2-0.

Portarul nord-irlandez Carroll rateaza meciul cu Romania, din preliminariile EURO 2016

Portarul titular al echipei Irlandei de Nord, Roy Carroll, a acuzat dureri abdominale si nu va juca in meciul cu Romania, de sambata, de pe stadionul Windsor Park din Belfast 21,45, ora Romaniei), in.

Rezultate preliminarii Euro 2016: Surprize mari in trei dintre grupe

Preliminariile Euro 2016 continua cu mari surprize si in etapa a 6-a. Grupele A, B si H, au avut parte de rezultate neasteptate, cum ar fi victoria Tarii Galilor, scor 1-0, cu Belgia.

Preliminarii Euro 2016. Belgia, invinsa de Tara Galilor, Italia a remizat in Croatia

Etapa a sasea din preliminariile Euro 2016 a inceput inca de vineri, cand s-au inregistrat si cateva rezultate surprinzatoare.

Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord nu va decide calificarea la EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a ajuns, joi, in Irlanda de Nord, acolo unde sambata seara de la ora 21:45 va intalni reprezentativa tarii gazda intr-o partida care conteaza pentru Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )