Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rezultatele serii in Liga I. O noua victorie pentru Gaz Metan Medias

Adevărul Adevărul,
Rezultatele serii in Liga I. O noua victorie pentru Gaz Metan Medias

Nou-promovata Gaz Metan Medias a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, in care oaspetii au jucat in inferioritate numerica peste 30 de minute si gazdele au marcat golurile in 13 minute. continuă pe Adevărul

Rezultatele serii in Liga I. O noua victorie pentru Viitorul, inca o infrangere pentru CS Universitatea Craiova

In urma rezultatelor de vineri, din Liga I, CS Universitatea Craiova si Viitorul Constanta se claseaza pe locurile 2 si 3, ambele avand 30 de puncte, cu 3 mai putine decat Steaua.

Rezultatele serii in Liga I. Victorii pentru Gaz Metan Medias si Dinamo

Nou-promovata Gaz Metan Medias a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, in care oaspetii au jucat in inferioritate numerica peste 30 de minute si gazdele au marcat golurile in 13 minute.

Bayern, invinsa DRAMATIC in Rusia. Care sunt REZULTATELE serii in Champions League (FOTO)

Daca marti seara rezultatele din Champions League ne-au tinut cu sufletul la gura, miercuri, lucrurile s-au schimbat. Nu au fost rezultate surprinzatoare, singurul meci care a creat emotii a fost cel dintre.

O noua finantare, pentru actiuni de consolidare a unui management integrat la nivelul sistemului judiciar

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capacitate Administrativa AM POCA) deschide o noua linie de finantare, care vine in sprijinul actiunilor de consolidare a unui management integrat la nivelul sistemului judiciar, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), remis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )