Libnet.ro
UNICEF

19:16

Rihanna, sedinta foto neadecvata in fata unei moschee din Abu Dhabi! Vezi aici fotografiile!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna, sedinta foto neadecvata in fata unei moschee din Abu Dhabi! Vezi aici fotografiile!

Turneul actual al frumoasei artiste din Barbados, Diamonds World Tour, a traversat Africa si a ajuns tocmai in Abu Dhabi, unde Rihanna a sustinut un concert pentru fanii sai din Emiratele Arabe Unite, neputand insa rata si o mica plimbare prin frumosul oras. Cunoscuta pentru stilul sau extravagant, RiRi i-a uimit pe toti iesind la . continuă pe Devorator Monden

Atentat in fata unei biserici din Cairo: trei morti si 12 raniti

Trei persoane au fost ucise, printre care o fetita in varsta de 8 ani, iar alte 12 au fost ranite de o persoana necunoscuta, duminica seara, in timp ce ieseau dintr-o biserica din Cairo. Doi barbati.

Rihanna, data afara din moscheea din Abu Dhabi dupa o sedinta foto inadecvata

Cantareata a postat pe un cont de socializare mai multe fotografii realizate la Marea Moschee din Abu Dhabi. Desi a fost imbracata in negru, cadrele indraznete alese de ea pentru aceasta sedinta foto au.

Rihanna, data afara din moscheea din Abu Dhabi, dupa o sedinta foto inadecvata (FOTO)

Rihanna data afara din incinta marii moschei din Abu Dhabi, unde a realizat o sedinta foto spontana, considerata inadecvata. Cantareata, care a sustinut un concert sambata seara la Abu Dhabi, capitala.

Este cea mai SOCANTA sedinta foto. Au sfarsit intr-o BALTA de SANGE

Doi tineri indragostiti din SUA s-au gandit sa anunte oficializarea relatiei lor printr-o sedinta foto cel putin iesita din comun. Au ales fotografii cu idei trasnite, un cadru feeric, si elementul.

FOTO Cum arata lotul 2 din autostrada Arad - Nadlac - terminat 85%, dar ramas fara constructor

Programata sa fie inaugurata in aceasta toamna, constructia autostrazii Arad-Pecica lotul 2 din autostrada Arad - Nadlac) a fost oprita brusc in vara, atunci cand constructorul austriac, firma Alpine Bau, a intrat in faliment. OpiniaTimisoarei. ro a realizat un fotoreportaj pe traseul autostrazii ce a ramas abandonata si pe care o parte din lucrarile efectuate incep sa se degradeze. Compania de Autostrazi cauta acum un nou contructor, dar sunt sanse minime ca lucrarile sa reinceapa in acest an.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )