Libnet.ro
UNICEF

01:05

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, la Balea Lac zapada are peste un metru

Antena3 Antena3,
Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, la Balea Lac zapada are peste un metru

Salvamontistii sibieni au anuntat ca riscul producerii avalanselor la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras este mare si ii sfatuiesc pe turisti sa evite sporturile de iarna, in ultimele 24 de. continuă pe Antena3

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras. La Balea Lac zapada are peste un metru

Salvamontistii sibieni au anuntat ca riscul producerii avalanselor la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras este mare si ii sfatuiesc pe turisti sa evite sporturile de iarna, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se o avalansa de mari dimensiuni intr-o zona in care se schiaza foarte mult.

Cea mai mare avalansa din acest an, inregistrata la Balea Lac: Riscul ramane mare in Muntii Fagaras

O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac, fiind cea mai mare inregistrata in cursul acestui an, potrivit sefului Salvamont Sibiu, Adrian David. Avalansa a avut loc marti, cand a plecat.

Avalansa de mari dimensiuni la Balea Lac. Riscul ramane mare, de gradul 4 din 5 posibile

O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac, peretele de zapada fiind practic rupt de la mare inaltime si pana aproape de baza muntelui, in zona chioscurilor de la Balea Lac.

INTERACTIV Peisaje si locuri spectaculoase in muntii Fagaras si Bucegi

Masivele Bucegi si Fagaras sunt doua din zonele montane din tara noastra care ofera printre cele mai spectaculoase peisaje: de la inaltimile si lacurile glaciare din Fagaras, pana la platourile intinse si vaile ascunse din Bucegi. Intra in articol pentru un story-map cu fotografiile realizate de un pasionat in anii '80 si '90, perioada de glorie a excursiilor montane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )