Libnet.ro
UNICEF

23:15

Riscurile si firmele din Romania: Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Dragos Doros (KPMG)

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Riscurile si firmele din Romania: Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Dragos Doros (KPMG)

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, ora 12:30, este Dragos Doros, director in cadrul departamentului de asistenta fiscala al KPMG. continuă pe Wall-Street Ro

Riscurile cu care se confrunta firmele din Romania: Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, Dragos Doros (KPMG)

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, ora 12:30, este Dragos Doros, director in cadrul departamentului de asistenta fiscala al KPMG.

Riscurile cu care se confrunta firmele din Romania: Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi este Dragos Doros (KPMG)

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, ora 12:30, este Dragos Doros, director in cadrul departamentului de asistenta fiscala al KPMG.

Top On The Move: Schimbari puternice in companiile din Romania. Uite cine sunt noile varfuri

Noiembrie a inceput cu schimbari grele in companiile din Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante mutari la varf printre managerii romani.

Toate firmele din Romania isi vor stoca datele in sistem Cloud, in zece ani

Piata de gestionare a datelor firmelor prin sistemul cloud computing va inregistra o crestere a cererii de 20%, la nivel international, in fiecare an, ne-a declarat, intr-un interviu, Benigno Duran, directorul general al Nukkon Inovation Development, companie spaniola specializata in administrarea informatiilor firmelor.

WSJ: SUA spioneaza telefoanele mobile din avion pentru a-i depista pe infractori

Autoritatile americane au creat un dispozitiv de spionare din avion, care colecteaza date de la telefoanele mobile a zeci de mii de persoane, in incercarea de a localiza si captura infractori, scrie The Wall Street Journal WSJ) in editia de joi, citat.

Cum vede Iohannis antreprenoriatul: Avem nevoie ca de aer de libera initiativa!

O directie de care Romania ar avea mare nevoie, mai ales in etapa actuala, ar trebui sa fie axata pe dezvoltarea antreprenoriatului in randul tinerilor, a spus Klaus Iohannis intr-un interviu acordat recent WALL-STREET.

Romanii sunt insetati dupa democratie: cam asa vede presa straina alegerile din Romania

Agentia France Presse a comentat faptul ca romanii si-au exprimat dorinta pentru democratie in scrutinul prezidential de duminica, in care Klaus Iohannis a iesit castigator.

Urgent Cargus: In saptamana Black Friday vom transporta un milion de kilograme in fiecare noapte

Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania, anunta realizarea unei investitii de 1,630 milioane de euro, destinata eficientizarii activitatii companiei pentru perioada Black Week 21-30 noiembrie).

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Un birou care decoleaza: cum lucreaza angajatii Discovery

Biroul Discovery din Romania te face sa te simti ca intr-o vizita la prieteni dragi. Un open space intim, adaptat energiei echipei locale, in care creativitatea decoleaza, sediul companiei din Maria Rosetti este un spatiu de lucru in care colaborarea.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )