Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rivalul Google News integreaza acum si cele mai populare povesti de pe Facebook si Twitter

Adevărul Adevărul,
Rivalul Google News integreaza acum si cele mai populare povesti de pe Facebook si Twitter

Exista viata si dupa Google News, iar Microsoft incearca sa convinga utilizatorii de internet ca pot folosi cu succes si alte servicii de stiri. Astfel, gigantul tehnologiei a modificat Bing News pentru a aduce cele mai importante subiecte din social media, respectiv Facebook sau Twitter. continuă pe Adevărul

Cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Bannerele standard raman cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est, insa media cea mai ridicata a ratei de click este inregistrata de bannerele de tip Preroll, Toplayer si Interstitial, conform studiului AdMonitor.

Sanatatea din Romania la nivel european. Poporul roman este unul dintre cele mai bolnave din Europa

Sistemul sanitar romanesc este departe de a fi unul eficient, motiv pentru care Ministerul Sanatatii pregateste o ampla reforma pe toate palierele din sanatate. in acelasi timp, poporul roman este unul dintre cele mai bolnave la nivel european, potrivit statisticilor furnizate de diferite organisme internationale, dar si specialistii romani si, in speta, de societatile medicale de la noi.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

FOTO: Care sunt cele mai impresionante PROFETII din toate timpurile, care s-au ADEVERIT.

Cele mai impresionante previziuni au parut, intotdeauna, ridicole atunci cand au fost emise, insa multe dintre ele au devenit realitate. Dupa cum spunea scriitorul Arthur Clarke, daca, printr-un miracol, un profet din trecut ar fi putut descrie viitorul exact asa cum cum se prezinta astazi, previziunile sale ar fi parut atat de absurde, incat ar fi starnit hohote de ras. Publicatia Business Insider a intocmit o lista cu cele mai impresionante profetii care au fost facute vreodata si care .

TOP 10: cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani. Cele de familie castiga in fata celor de lux

Revista britanica Auto Express a realizat un top cu zece cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani, dintr-un total de 50 de autoturisme luate in calcul, scrie Telegraph. co. uk . Pe primele doua locuri sunt autoturisme de familie europene, modele.

Primele 10 cele mai rele orase din lume

Continuarea studiului realizat anual de The Economist Intelligence Unit arata care sunt cele mai rele 10 orase din lume in care se poate locui. Damasc, capitala Siriei, ocupa primul loc in topul negativ.

Forbes: Sofia Vergara, actrita cu cele mai mari venituri din televiziunea americana

Sofia Vergara, Mariska Hargitay si surorile Kardashian sunt cele mai bine platite actrite din televiziunea americana. Potrivit topului realizat de Forbes, vedetele au incasat in ultimul an zeci de milioane de.

ANOFM: Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei.

ADPM Travel! Cele mai frumoase 10 castele din Europa!

Castelul Peles, Castelul Bran sau Palatul Versailles sunt doar cateva dintre cele mai frumoase castele din Europa si reprezinta adevarate atractii pe care trebuie neaparat sa le incluzi pe lista de obiective turistice pe care le vei puncta in calatoriile tale. Continue reading .

Presedintele Germaniei a vizitat Oradour-sur-Glane, locul in care nazistii au comis unul din cele mai mari masacre din Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a devenit primul oficial de rang inalt din tara sa care viziteaza Oradour-sur-Glane, o mica localitate din centrul Frantei in care nazistii au comis unul din cele mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )