Libnet.ro
UNICEF

07:45

ADPM Travel! Cele mai frumoase 10 castele din Europa!

ADPM ADPM,
ADPM Travel! Cele mai frumoase 10 castele din Europa!

Castelul Peles, Castelul Bran sau Palatul Versailles sunt doar cateva dintre cele mai frumoase castele din Europa si reprezinta adevarate atractii pe care trebuie neaparat sa le incluzi pe lista de obiective turistice pe care le vei puncta in calatoriile tale. Continue reading . continuă pe ADPM

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

De la Ducesa de Cambridge, Printesa Charlene de Monaco si pana la Printesa Madeleine sau Regina Rania a Iordaniei, ADPM ti le prezinta astazi pe cele mai frumoase 20 de femei cu sange albastru. Continue reading .

Colturi de rai adancite in iad: unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, amenintate de razboi

Dincolo de defetismul care ne face sa spunem ce loc frumos, pacat ca este locuit, mana inarmata a omului a distrus sau ameninta sa distruga locuri unice de pe Pamant. Jurnalistii Foreign Policy au realizat topul celor mai frumoase astfel de zone puse in pericol de conflicte.

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska .

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Peste cinci mii de pompieri se lupta sa salveze Parcul National Yosemite, mandria statului California. De mai bine de doua saptamani, un incendiu face ravagii in zona. 000 de hectare de vegetatie au ars.

Cei mai temuti 10 lunetisti din Al Doilea Razboi Mondial

Uniunea Sovietica era una dintre tarile combatante care antrena unitati de lunetisti in decada dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial, si superioritatea lor cu exceptia celui mai bine clasat lunetist din acest top) este evidentiata clar prin numarul de victime din dreptul fiecaruia dintre acesti lunetisti.

FOTO: Care sunt cele mai impresionante PROFETII din toate timpurile, care s-au ADEVERIT.

Cele mai impresionante previziuni au parut, intotdeauna, ridicole atunci cand au fost emise, insa multe dintre ele au devenit realitate. Dupa cum spunea scriitorul Arthur Clarke, daca, printr-un miracol, un profet din trecut ar fi putut descrie viitorul exact asa cum cum se prezinta astazi, previziunile sale ar fi parut atat de absurde, incat ar fi starnit hohote de ras. Publicatia Business Insider a intocmit o lista cu cele mai impresionante profetii care au fost facute vreodata si care .

Antonescu: Cele mai apropiate alegeri importante sunt europarlamentarele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca cele mai apropiate alegeri importante pentru romani sunt europarlamentarele, nu alegerile prezidentiale.

Evenimentul zilei si Capital, cele mai vandute publicatii din Romania

In timp ce numarul de exemplare vandute ale ziarelor din categoria quality continua sa scada, in perioada aprilie - iunie 2013 Evenimentul zilei a inregistrat o crestere la vanzari. Astfel, potrivit datelor.

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2526 seconds )