Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robbie Williams: Am fost la un pas de moarte din cauza intoxicatiei cu mercur!

Adevărul Adevărul,
Robbie Williams: Am fost la un pas de moarte din cauza intoxicatiei cu mercur!

Artistul de 46 de ani a facut o marturisire socanta. Robbie Williams a declarat ca a fost la un pas de moarte, iar motivul a fost. paradoxal, tocmai dorinta de a avea un stil de viata mai sanatos. continuă pe Adevărul

Primul caz oficial de moarte din cauza poluarii din lume: O fetita din Marea Britanie care suferea de astm

O fetita de 9ani din Regatul Unit al Marii Britaniicare a muritdupa o criza de astm este considerata prima persoana din lume ce are oficial in certificatul de deces expunerea la poluare drept.

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), .

Retrospectiva cinematografica 2020: Tot ce trebuie sa stii despre premierele amanate din cauza pandemiei VIDEO

Pandemia de COVID-19 de anul acesta a provocat haos la Hollywood, numeroase premiere mult asteptate fiind amanate, in conditiile in care lansarea in cinematografe nu a mai putut avea loc din cauza restrictiilor impuse la nivel mondial pentru a opri raspandirea virusului.

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, relateaza CNBC.

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, potrivit unor avocati

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, au declarat joi avocati citati de CNBC, scrie news. ro. Guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer si Moderna imunitate pentru situatiile in care, in mod neintentionat, se va intampla ceva rau in legatura cu vaccinurile. Este foarte rar sa fie aprobata o imunitate acoperitoare. De obicei nu se ofera companiilor farmaceutice o protectie legala atat de mare, a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat in litigii de munca.

De ce ar putea creste amenzile de circulatie din cauza blocajului politic

Au trecut 10 zile de la alegerile parlamentare, dar Romania e intr-un blocaj politic din cauza faptului ca politicieni precum Dan Barna si Ludovic Orban cauta sa-si negocieze functiile. Prima.

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

Studentii, ingrijorati din cauza burselor

Studentii sunt nemultumiti de cuantumul actual al burselor si solicita autoritatilor sa intervina cat mai rapid pentru a actualiza aceste venituri in pas cu dinamica economica.

Drama fara margini intr-o familie din Iasi. O fetita de patru ani a murit arsa de vie din cauza surorii sale. Ce s-a intamplat intre cele doua copile

O familie numeroasa din Iasi a fost lovita de nenorocire, inainte cu zece zile de Craciun. Un accident tragic a smuls din sanul celor dragi o fetita de doar patru ani, care a ajuns la spital cu arsuri pe toata suprafata corpului. Cum a avut loc tragedia Miruna, o fetita de patru ani, a fost .

Sharon Osbourne a fost spitalizata pentru scurt timp din cauza COVID-19

Sharon Osbourne, recent testata pozitiv la COVID-19, a fost spitalizata pentru scurt timp, a anuntat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )