Libnet.ro
UNICEF

11:30

Robbie Williams a sosit in Romania

Adevărul Adevărul,
Robbie Williams a sosit in Romania

Cantaretul britanic Robbie Williams a sosit, joi seara, in Romania, urmand sa sustina un concert, vineri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Robbie Williams va veni in Romania joi seara, cu un avion privat

Cantaretul britanic Robbie Williams, care va concerta, vineri, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va veni in Romania joi seara, cu un avion privat, au declarat pentru Mediafax surse.

Robbie Williams a ajuns in Romania. Vineri, 17 iulie, va sustine un concert in Piata Constitutiei

Cantaretul britanic Robbie Williams a ajuns joi in Romania. Williams a venit cu un avion privat care a aterizat la ora 18. 10 la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International Henri Coanda. Artistul.

Caru' cu Vedete: Robbie Williams a ajuns in Romania. Primele imagini cu superstarul; Salma Hayek, intr-un pictorial topless la 48 de ani; Gafa de Facebook! Ruby s-a vrut sexy, dar un detaliu i-a scapat. Ce au vazut fanii

Gabriel Cotabita pleaca in vacanta! Afla destinatia!Catalin Catoiu, prietenul apropiat al lui Gabriel Cotabita, a dezvaluit un lucru imbucurator despre artist. Eva Longoria - Sexy in costum de baie la 40 de ani. Extrem de sexy si glam pe covorul rosu, Eva Longoria a demonstrat recent ca la 40 de ani se afla.

Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti: Mancare sanatoasa, guma de mestecat, flori naturale si lampi decorative

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Organizatorii au anuntat ca accesul va fi permis de la ora 16. 00, iar in deschidere va canta Delia. Artistul a.

Concert Robbie Williams. Tot ceea ce e de stiut despre concertul de vineri.

Concert Robbie Williams Celebrul artist britanic Robbie Williams va sustine, in premiera in Romania, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, vineri, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour.

incepe numaratoarea inversa pentru concertul lui Robbie Williams in Capitala. Ce reguli impun organizatorii

Celebrul artist britanic Robbie Williams va sustine, in premiera in Romania, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, vineri, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour.

Trafic restrictionat in zona Pietei Constitutiei pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc in Piata Constitutiei, informeaza Mediafax. Traficul va fi restrictionat, de joi, ora 18.

Restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc, vineri, in Piata Constitutiei.

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, de joi seara pana sambata dimineata, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care.

Restrictii de trafic in zona Pietei Constitutiei pentru concertul lui Robbie Williams

Concertul artistului britanic Robbie Williams da peste cap traficul rutier din centrul Capitalei. Circulatia va fi restrictionata de joi, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 8. 00, in zona Pietei Constitutiei, acolo unde va avea loc concertul, informeaza Brigada Rutiera.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )