Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu Vedete: Robbie Williams a ajuns in Romania. Primele imagini cu superstarul; Salma Hayek, intr-un pictorial topless la 48 de ani; Gafa de Facebook! Ruby s-a vrut sexy, dar un detaliu i-a scapat. Ce au vazut fanii

Hotnews Hotnews,
 Caru

Gabriel Cotabita pleaca in vacanta! Afla destinatia!Catalin Catoiu, prietenul apropiat al lui Gabriel Cotabita, a dezvaluit un lucru imbucurator despre artist. Eva Longoria - Sexy in costum de baie la 40 de ani. Extrem de sexy si glam pe covorul rosu, Eva Longoria a demonstrat recent ca la 40 de ani se afla. continuă pe Hotnews

Robbie Williams a sosit in Romania

Cantaretul britanic Robbie Williams a sosit, joi seara, in Romania, urmand sa sustina un concert, vineri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, arata Mediafax.

Robbie Williams va veni in Romania joi seara, cu un avion privat

Cantaretul britanic Robbie Williams, care va concerta, vineri, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va veni in Romania joi seara, cu un avion privat, au declarat pentru Mediafax surse.

Robbie Williams a ajuns in Romania. Vineri, 17 iulie, va sustine un concert in Piata Constitutiei

Cantaretul britanic Robbie Williams a ajuns joi in Romania. Williams a venit cu un avion privat care a aterizat la ora 18. 10 la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International Henri Coanda. Artistul.

Robbie Williams a ajuns in Bucuresti

Concertul anului la Bucuresti, al lui Robbie Williams, are loc vineri seara. Artistul a ajuns in tara joi seara. Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu artistul, la aterizarea pe aeroportul Oto.

Robbie Williams vine azi in Romania! Iata ce va face pana la concertul de maine!

Robbie Williams vine azi in Romania. Artistul va ateriza pe aeroportul Baneasa si va fi cazat la un hotel de cinci stele. Intre timp, in Piata Constitutiei se ridica scena pe care va canta maine seara. Iata cum arata constructia.

Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet

Peste 60. 000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Totusi, cei care nu au avut cum sa ajunga in Capitala sau nu au prins bilete, pot urmari concertul lui Robbie Williams live, pe Internet, multumita celor de la Telekom Romania. Telekom [] Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Concert Robbie Williams. Tot ceea ce e de stiut despre concertul de vineri.

Concert Robbie Williams Celebrul artist britanic Robbie Williams va sustine, in premiera in Romania, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, vineri, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour.

incepe numaratoarea inversa pentru concertul lui Robbie Williams in Capitala. Ce reguli impun organizatorii

Celebrul artist britanic Robbie Williams va sustine, in premiera in Romania, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, vineri, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour.

Concert Robbie Williams. Ultimele pregatiri inainte de concert VIDEO

Concert Robbie Williams. A mai ramas o zi pana la cel mai asteptat concert al anului. Robbie Williams va canta maine in Piata Constitutiei in fata a zeci de mii de romani. O echipa formata din o mie de.

Amadeus il primesc pe Robbie Williams cu un cover emotionant al piesei Shes The One! VIDEO

Talentatele artiste din trupa Amadeus s-au pregatit pentru venirea lui Robbie Williams la Bucuresti si au lansat un cover inedit la piesa celebrului cantaret, Shes The One! Iata ce a iesit! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )