Libnet.ro
UNICEF

20:30

Robert Cazanciuc, anunt de ultima ora. Ce s-ar putea intampla cu asimptomaticii in Romania

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc, anunt de ultima ora. Ce s-ar putea intampla cu asimptomaticii in Romania

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, marti seara, la Sinteza zilei, ca Parlamentul va vota o forma aplicabila a legii carantinei in asa fel incat romanii sa aiba un cadru normativ care ii protejeaza si nu permite abuzurile. continuă pe Antena3

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

ROBERT CAZANCIUC: Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat astazi,intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control.

Robert Cazanciuc ii da replica lui Iohannis: E inacceptabil sa puna in seama Parlamentului numarul mare de cazuri pozitive

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru ca a pus in seama Parlamentului numarul urias de cazuri pozitive de coronavirus din ultimele zile.

Robert Cazanciuc: Vom vota legea carantinei cand vom avea garantia ca va apara pe toata lumea Proiectul a trecut deja de Camera Deputatilor, inclusiv cu votul PSD

Robert Cazanciuc PSD), presedintele Senatului, a declarat ca legea privind carantina si izolarea va fi votata in Senat doar dupa ce va exista garantia ca toata lumea va fi aparata si ca nu se vor produce ab.

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Senatorul PSD si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanaciu, a declarat ca legea carantinarii si izolarii este una proasta si care nu protejeaza pe nimeni, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD.

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Veste de ultima ora de la BNR: toti romanii trebuie sa stie de aceasta schimbare

Banca Nationala a Romaniei a venit cu un anunt important. Daca iti faceai griji cu privire la situatia economica din Romania, e posibil ca aceasta veste sa te ajute. Leonardo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )