Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia

B1 B1,
Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive. continuă pe B1

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Ce spune Robert Cazanciuc despre intoarcerea in tara a premierului

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca a aflat de la stiri ca premierul Victor Ponta a revenit in tara si a precizat ca vestea il bucura.

Robert Cazanciuc, despre gratierea lui Ridzi: Urmeaza o procedura de verificare la nivelul Administratiei penitenciarelor. O sa dureze putin

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc spune ca cererea de gratiere a Monicai Iacob Ridzi se afla la minister pentru aviz si ulterior va urma procedura de verificare la nivelul Administratiei.

Ludovic Orban, despre Victor Ponta: Sa-si dea demisia. A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta, care a plecat pe furis in Turcia si s-a intors miercuri, trebuie sa-si dea demisia. Sa-si dea demisia! A plecat pe.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara.

Ce spune Cazanciuc despre gratierea lui Monica Iacob-Ridzi

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca cererea de gratiere a Monicai Iacob Ridzi, aflata la Ministerul Justitiei pentru aviz, va urma o procedura de verificare la nivelul Administratiei penitenciarelor.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Ce probleme are Victor Ponta cu DNA

Intors miercuri in tara, cel putin asa sustin sursele oficiale, Victor Ponta trebuie sa dea piept cu realitatea. Adica, cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Desi a fost citat de cateva ori pentru a se prezenta la audieri, Ponta a trimis-o la DNA pe avocata sa, el fiind plecat in Turcia, unde a suferit o interventie chirurgicala la menisc.

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )